DayTrading: Wtorek 08.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 08.10.2013
sp500 jednak poczekamy na wsparcie nizej
jesli minimow nie wybronia dzisiejszych

- roberttheus
- Maniak
co ze złotem? wzrosty spadki? czynniki ryzyka???
windsurfing na falach trendu
niech jada z tym zlotem na 1250 bo mozna dostac juz pier........a
projekcja sp500
:D:D pierszy sygnał już est 
BRENT dziś chodzi jak w zegarku po tej konsoli

BRENT dziś chodzi jak w zegarku po tej konsoli
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Drogi Boczku - już 10 lat temu pracując ze studentami zauważyłem brak umiejętności czytania ze zrozumieniem.BOCZEK pisze:Ciupal, a jak rozumieć Twoją stopkę przecież substytut to taka hoop cola dla coca coli,
Wieć głos opinii publicznej nie jest podróbką myślenia, czymże za tym jest głos opinii publicznej?
Moja stopka brzmi : Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia. co oznacza, że głos opinii publicznej nie zastępuje myślenia, mimo że dla wielu byłoby to bardzo wygodne. Poza tym jak krój pisma w stopce wskazuje, jest to cytat bardzo mądrej osoby, która bardzo rzadko się myli... może zgadniesz kto to ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- stary orzeł
- Bywalec
SP 500 ładnie w dół a U/J wcale nie spieszno w tym kierunku
Myślałem ze sokrates, albo inne wielki mysliciel, ale widze ze buffet. Tak myslałem ze że głos opinii publicznej nie zastępuje myślenia,, ale skoro nie jest substytutem myslenia, to czym jest? Bo można by pomyśleć, ze jak jak nim nie jest, to jest czymś więcej niż substytutem, a może nawet i tym oryginalnym produktem.
p.s. TO jest dobre
Złota myśl Buffetta:
Zasponsoruj Obamę i kup akcje Goldman Sachs, a on ci pomoże
p.s. TO jest dobre
Złota myśl Buffetta:
Zasponsoruj Obamę i kup akcje Goldman Sachs, a on ci pomoże
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
dla wielu osób na tym forum - gwoździem do trumnyBOCZEK pisze:skoro nie jest substytutem myslenia, to czym jest?

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
tak trzymaja na 96 80 90 moze spuszcza jak wczoraj po sesji UJ w dol znowu albo licza ze podbitke zrobi na SP500 na t otez licze pod L na UJ na oporze zamykamstary orzeł pisze:SP 500 ładnie w dół a U/J wcale nie spieszno w tym kierunku
- stary orzeł
- Bywalec
tego się bałem myślałem, że jakiś inny powód się znajdzie