No coz - z tego co widze - ta decyzja firmy pisanej przez wielkie G. zaskoczyla tysiace jesli nie setki tysiecy uzytkownikow...
No ale do rzeczy:
przywyklem, a teraz nie bede mogl korzystac.
szukam alternatywy (jest troche substytutow, ale sa glownie nastawione na reklamy i brak na nich tych tysiecy uzytecznych aplecikow (jak np. rss z Nawi) oraz latwosci obslugi.
ighome.com nie przechodzi nawet przez nasz firmowy firewall.
inne - np. my Yahoo - wymaga zalozenia (kolejnego) emaila, podania nr. telefonu (do weryfikacji), daty urodzin itd. brakuje tylko jeszcze numerow kart kredytowych, paszportu i NIP-u - ale jak znam zycie o te rzeczy wypytuja zaraz po rejestracji.
Dlatego dojzalem do decyzji o tym, zeby wreszcie zrobic sobie moja wlasna strone na ktorej moglbym umiescic to co potrzebuje na codzien miec pod reka.
Nie znam sie niestety na tym, a zycie jest zbyt piekne i krotkie, zeby tracic czas na "zdobywanie nowych umiejetnosci" - bo nie da sie tego niestety zrobic w MQL-u

Z tegoz to powodu szukam kogos cierpliwego, kto (oczywiscie odplatnie) zrobi to za mnie. Zadnych szczegolnych wodotryskow nie planuje.
Poniewaz wiem, ze kryje sie tu wielu programistow, a niektorzy pewnie specjalizuja sie w tworzeniu stron - wiec moze wlasnie ktos by sie podjal...
Pozdrawiam,
CoVal