DayTrading: Piątek 04.10.2013
Re: DayTrading: Piątek 04.10.2013
97 40 zamkniete i S czekam na cofke SP500 od bitka od oporu
dolar umacnia się ... chyba weekend rozwiaze kwestie shutdownu... ciekawe czy limit długu załatwią przy okazji ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
jeśli chodzi o bieżący kurs to cena musiałaby iść do góry ze dwa dni, 150 pipsów tyle trwaCiapul pisze:kabel w strone min.
-- Dodano: pt 04-10-2013, 17:27 --
za chwile to bedzie mozna dobrac s na g/u i e/upr7emo pisze:wg mnie można spokojnie brać eLke, tylko rozważnie z wielkością pozycji w relacji do kapitału
-- Dodano: pt 04-10-2013, 17:29 --
bardziej to w ramach ciekawostki traktowałem...pr7emo pisze:na takim rozjeździe to już są różne scenariusze średnioterminowe,
a to raczej wskazuje na wyraźne odwrócenie kierunku spowodowane czymś
natomiast w dół cena podąża, jednak jest już nagromadzenie wsparć, jak bieżący obszar tworzenia denka na 97,00
nie wiem czy mam dobrą intuicję, ja bym grał eLkę

Ten rysunek może pomóc zarobić fortunę - wymaga tylko cierpliwości.
Po wyjściu górą nad opór wskazane ładować L do woli.
Analogicznie po przebiciu dołem linii wsparcia - S pełny wór.
Na ten czas jesteśmy między tymi dwoma kreskami w konsoli i gra wspomagana instrumentami preferującymi horyzont może również być owocna, ale nie koniecznie łatwa.
Główna uwaga powinna być jednak skupiona na wybiciu którejś z kresek i dołączeniu do ataku.
Proste jak budowa cepa - tylko cierpliwie zrealizować:
Czego wszystkim życzę.
Po wyjściu górą nad opór wskazane ładować L do woli.
Analogicznie po przebiciu dołem linii wsparcia - S pełny wór.
Na ten czas jesteśmy między tymi dwoma kreskami w konsoli i gra wspomagana instrumentami preferującymi horyzont może również być owocna, ale nie koniecznie łatwa.
Główna uwaga powinna być jednak skupiona na wybiciu którejś z kresek i dołączeniu do ataku.
Proste jak budowa cepa - tylko cierpliwie zrealizować:
Czego wszystkim życzę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 04 paź 2013, 18:35 przez karnak, łącznie zmieniany 1 raz.
to dla odmiany prognozy Nomury na koniec roku :Nowy123 pisze:a to znam ...
EURUSD: 1,35
GBPUSD: 1,63
USDJPY: 102
USDCHF: 0,91
AUDUSD: 0,90
USDCAD: 1,05
NZDUSD: 0,81
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
widze c osie dzie jz Edkie pcozekm na S na UJ przy 97 50 55 na oprorze
Panowie, kiedy spodziewacie się jakiegoś odbicia na edku ?
Rajd w dół jest przewspaniały jednak nie może to trwać w nieskończoność przecież ;|
Rajd w dół jest przewspaniały jednak nie może to trwać w nieskończoność przecież ;|
Grzegorz
- zastapmnie
- Pasjonat
a kabel jak kamień w wodę...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
jak ktoś z was lubi fale spadkowe które charakteryzują się dużą amplitudą zmian to polecam moją strategię którą pisałem kiedyś tutaj
znakomicie nadają się uj i eu ponieważ są skorelowane przeciwstawnie i można łapać fale spadkowe jak na żonglerce, raz na jednej i na drugiej parze
znakomicie nadają się uj i eu ponieważ są skorelowane przeciwstawnie i można łapać fale spadkowe jak na żonglerce, raz na jednej i na drugiej parze
pr7emo pisze:jak ktoś z was lubi fale spadkowe które charakteryzują się dużą amplitudą zmian to polecam moją strategię którą pisałem kiedyś tutaj
wole patrzec na SP500