Nowy ja Cie zazwyczaj rozszyfrowuję, ale tym razem i ja wymiękłamkk.dreamer pisze:KIWI KBAGOR
KIWI JAKIE ORGE ma

KIWI ORGR jakby mial
Nowy ja Cie zazwyczaj rozszyfrowuję, ale tym razem i ja wymiękłamkk.dreamer pisze:KIWI KBAGOR
KIWI JAKIE ORGE ma
Nowy123 pisze:Nowy ja Cie zazwyczaj rozszyfrowuję, ale tym razem i ja wymiękłamkk.dreamer pisze:KIWI KBAGOR
KIWI JAKIE ORGE ma
Nowy123 pisze:podbitk na SP500 i pewnie zaraz w dol i nicic z UJ bedzie GBP ladnie odbija
-- Dodano: pt 04-10-2013, 16:30 --
PEjsy weszly i znowu oslabianie USD idzie
KANGARAO KABEL edek jeszcze niech ruszy
-- Dodano: pt 04-10-2013, 16:37 --
eraz wykozystwyc U j po L a na oproze znowu S bo SP500 podbija i spodziewam sie na oproze w dol poleca i opadanie powlne SP500
tam minima ostanie na FUtach sa hmm sa mejstem ciekawy c ozrobia bo juz opadaja od oporu1MilionDolars pisze:Nowy123 pisze:podbitk na SP500 i pewnie zaraz w dol i nicic z UJ bedzie GBP ladnie odbija
-- Dodano: pt 04-10-2013, 16:30 --
PEjsy weszly i znowu oslabianie USD idzie
KANGARAO KABEL edek jeszcze niech ruszy
-- Dodano: pt 04-10-2013, 16:37 --
eraz wykozystwyc U j po L a na oproze znowu S bo SP500 podbija i spodziewam sie na oproze w dol poleca i opadanie powlne SP500
Jak myślisz dokąd zlecą teraz z SP 500, 1664 realne?
Poczytasz trochę forum i z czasem zrozumiesz:):) Ze mną też tak było. Ale jak ktoś coś czasem wrzuci to też się zastanawiam co to znaczy .....krinvest pisze:EUR/USD ciągną w góre![]()
jest tu jakis luzny temat na zasadzie wyjasnione pojęcia ? kompletnie nie rozumiem czasami zdan które tu padają , nie operuje takimi słownikami , gram troche inaczej niż wy , ale fajnie by było chociaz was rozumiec