DayTrading: Piątek 04.10.2013
Re: DayTrading: Piątek 04.10.2013
zasięg wynikający z podwójnego szczytu na kablu zrealizowany...
swoją drogą index dolara tez dosc ostro poszedl do gory... mam dziwne przeczucie ze edek czeka juz tylko na "enter"
swoją drogą index dolara tez dosc ostro poszedl do gory... mam dziwne przeczucie ze edek czeka juz tylko na "enter"
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
czekam na USa ja k domykac beda luke co zrobia na SP500 i wchodz w L na UJ ja kzaczna odbicja
-- Dodano: pt 04-10-2013, 13:36 --
KAbel chyba na 1600 zjedzie
-- Dodano: pt 04-10-2013, 13:36 --
KAbel chyba na 1600 zjedzie
eurgbp realizuje na razie scenariusz, ciekawe jak się zachowa jak usraki wejdą, być może realizacja zysków na euro i up
a edek dałn
a edek dałn
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
molmomas pisze:eurgbp realizuje na razie scenariusz, ciekawe jak się zachowa jak usraki wejdą, być może realizacja zysków na euro i up
a edek dałn
200 pipsa korekty na Kablu zrobili
1.3540 jeszcze dzisiaj na edku bedze jako fala A korekty po 3 fali pozniej lekki oddech i dalej do 1.3440-20 rejony jako C, taki scenariusz na najblizsze dni 

-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 

co myślicie o kangurze?
Szwajcarski nadzór finansowy prowadzi dochodzenie w sprawie możliwości manipulacji na rynku walutowym przez kilka firm finansowych.
Szwajcarzy ujawnili, że koordynują ściśle swoje działania z nadzorami w innych krajach, bo „wiele banków z całego świata” jest potencjalnie zamieszanych w sprawę.
Komunikat Finma pojawił się po tym, jak w czerwcu Bloomberg poinformował, że dilerzy walutowi z banków wymieniali się informacjami i wykorzystywali zlecenia klientów do wpływania na kursy wymiany walut aby zwiększyć swoje zyski.
przeciez to normalne ze manipuluja dane znana wczeniej itd
-- Dodano: pt 04-10-2013, 13:58 --
Szwajcarzy ujawnili, że koordynują ściśle swoje działania z nadzorami w innych krajach, bo „wiele banków z całego świata” jest potencjalnie zamieszanych w sprawę.
Komunikat Finma pojawił się po tym, jak w czerwcu Bloomberg poinformował, że dilerzy walutowi z banków wymieniali się informacjami i wykorzystywali zlecenia klientów do wpływania na kursy wymiany walut aby zwiększyć swoje zyski.
przeciez to normalne ze manipuluja dane znana wczeniej itd
-- Dodano: pt 04-10-2013, 13:58 --
loukas pisze:co myślicie o kangurze?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
przecież to było od dawna wiadomo że na forexie bankstera trzęsie
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
-
- Stały bywalec
Ciapul pisze:zasięg wynikający z podwójnego szczytu na kablu zrealizowany...
Indeks dolca (pomyliłem się wcześniej:) )od paru dni jest w kanale na H1, dopiero jak go przebije to wyskoczymy w górę, albo się odbijemy...

Na razie lekko odbił od górnej bandy tego kanału, więc stąd wzrosty na edku. Kanał cały czas działa.
Wczoraj odbiliśmy od dolnej bandy, teraz od górnej. Moim zdaniem na edku idziemy teraz w górę, ale jak będzie zobaczymy.
Ostatnio zmieniony 04 paź 2013, 14:26 przez Maaaniekmw, łącznie zmieniany 1 raz.
kangar odoszed lw dol atam gdzie mia ldojsc chyba beda probowac 94500 testowac ????