nie lekceważe dlatego mój wzrok jest skupiony na 1,5918 i tam pakuje grube Lpedro pisze:nie lekceważ potęgi fibo ; )![]()
DayTrading: Piątek 04.10.2013
Re: DayTrading: Piątek 04.10.2013
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
nie no wiem, zarcik taki... ze star warsami mi się skojarzyłoCiapul pisze:nie lekceważe dlatego mój wzrok jest skupiony na 1,5918 i tam pakuje grube Lpedro pisze:nie lekceważ potęgi fibo ; )![]()

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- kk.dreamer
- Pasjonat
Cio z tym eurgbp? Walczy widzę, bardziej bym korektę obstawiała, ale on narazie napiera do góry
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
przy tej formacji korektę bym widział dopiero po celu, który zostanie osiągnięty, (ewentualnie przy poziomie 0.85)
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
a ma inne wyjscie - edek stoi kabel leci...kk.dreamer pisze:Cio z tym eurgbp? Walczy widzę, bardziej bym korektę obstawiała, ale on narazie napiera do góry
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Czemu dzisiaj nie ma payrolls w kalendarzu na pl.investing.com?
bo urzedasy amerykanscy poszli na darmowe ciasteczka do starbucksa a nie do roboty....z6yszko pisze:Czmu dzisiaj nie ma payrolls w kalendarzu na pl.investing.com?
na razie U J cal yczas spuszczane przy kazdej probie wyjscia nad 97 20
zobaczymy czy wsparcia na kablu puscily od razu czy bedzie retest...
Problem z budżetem?Ciapul pisze:bo urzedasy amerykanscy poszli na darmowe ciasteczka do starbucksa a nie do roboty....z6yszko pisze:Czmu dzisiaj nie ma payrolls w kalendarzu na pl.investing.com?

Na talking-forex.com nie wycięli z kalendarza.