DayTrading: Piątek 04.10.2013
Re: DayTrading: Piątek 04.10.2013
punkt 9.oo i wsparcie, o to chodziło, albo bedzie szybkie jeb w dół, albo to co rysował bemowo to tylko korekta wzrostów
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ale dopiero jak wróci z 6053 - tam u mnie wypada zasięg podwójnego szczytu, z tym , że ja bym zaczekał 1,5892molmomas pisze:1.6060
Ostatnio zmieniony 04 paź 2013, 09:20 przez Ciapul, łącznie zmieniany 1 raz.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

-- Dodano: 04 paź 2013, 08:17 --
taki kablowy kanał Ci zaproponuję Ciapulku, i co ty na to

nawet próbną odpaliłem ;D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
ZŁOTO
Złoto wpadło w kanał konsolidacyjny o zakresie 1700 pips. Bliskość spadkowej linii trendu (fioletowy kolor) zwiększa prawdopodobieństwo spadków w średnim terminie. Jeśli jednak uda się wybić górą i ją pokonać można oczekiwać ruchu do 1350 w perspektywie 2-3 dni.
EURJPY
Chyba nie dotrzemy do LT i kurs może lada moment zacząć odbijać spowrotem pod opór. Jak uda się go pokonać to obstawiam w przyszłym tygodniu 135.00.
GBPUSD
No i wsparcie pękło, co mnie trochę zaskoczyło. Kolejne na 1.6090, a potem dopiero w okolicy 1.5965. Zobaczymy czy będzie tendencja odbicia na pierwszym, bo jeśli tak to chętnie znów wpakuję się w longa z 200-pipsowym TP.
EURUSD
Wycofaliśmy się znad górnego ograniczenia kanału. Kurs utrzymuje się blisko tego ograniczenia więc myślę, że może skorygować do pierwszego wsparcia na 1.3570, a następnie próbować atakować lokalny szczyt.
Złoto wpadło w kanał konsolidacyjny o zakresie 1700 pips. Bliskość spadkowej linii trendu (fioletowy kolor) zwiększa prawdopodobieństwo spadków w średnim terminie. Jeśli jednak uda się wybić górą i ją pokonać można oczekiwać ruchu do 1350 w perspektywie 2-3 dni.
EURJPY
Chyba nie dotrzemy do LT i kurs może lada moment zacząć odbijać spowrotem pod opór. Jak uda się go pokonać to obstawiam w przyszłym tygodniu 135.00.
GBPUSD
No i wsparcie pękło, co mnie trochę zaskoczyło. Kolejne na 1.6090, a potem dopiero w okolicy 1.5965. Zobaczymy czy będzie tendencja odbicia na pierwszym, bo jeśli tak to chętnie znów wpakuję się w longa z 200-pipsowym TP.
EURUSD
Wycofaliśmy się znad górnego ograniczenia kanału. Kurs utrzymuje się blisko tego ograniczenia więc myślę, że może skorygować do pierwszego wsparcia na 1.3570, a następnie próbować atakować lokalny szczyt.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- stary orzeł
- Bywalec
jakas propozycja dla U/J ?
- kk.dreamer
- Pasjonat
Hej. Jak ktoś ma dostęp do info natemat opcji dzisiejszych, poprosiłabym o wklejenie. Z góy dzięki.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
- atlanticos
- Maniak
raposo pisze:
EURUSD
zastanawiam się czy nie zacznie się dziś powoli wycofywanie z Longów bo może być w niedziele luka w dół jak krater... poziom na jakim jesteśmy i ewentualny kompromis w USA by temu sprzyjał...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
to 16050 

Nie zapominaćatlanticos pisze:raposo pisze:
EURUSD
zastanawiam się czy nie zacznie się dziś powoli wycofywanie z Longów bo może być w niedziele luka w dół jak krater... poziom na jakim jesteśmy i ewentualny kompromis w USA by temu sprzyjał...

dziś NFP, więc moze być ustawka pod nie, przy okazji wycinka detalu
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
kłócić się nie mam zamiaru, zwłaszcza z kimś komu rejestracja zaczyna się n S ( no chyba że potem jest O, D lub BE )molmomas pisze:nie będę się kłócił bo kabel to nie moja specjalność, jakoś mi nie wychodzą na nim zasięgi
-- Dodano: 04 paź 2013, 08:17 --
taki kablowy kanał Ci zaproponuję Ciapulku, i co ty na to
nawet próbną odpaliłem ;D

natomiast moje wizja kabla jest w załączeniu a oparta na założeniu że dolar jest niesłusznie tak nisko i jedyny kierunek dla niego to północ
-- Dodano: pt 04-10-2013, 9:12 --
a skąd to wiesz ???xantiros pisze:Nie zapominaćdziś NFP,
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...