DayTrading: Czwartek 03.10.2013
Re: DayTrading: Czwartek 03.10.2013
TMS mi padł, ja pier&&&&&&
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
czyżby czyżyk?
... s&p -0,5%
ładnie pojechali
... pewnie do konca ich sesji wyprostują, bankstera czuwa
nie mniej jednak, czy to ostatnie podrygi kaczuchy ? przed zwałką w okolice 1100 na s&p ?

nie mniej jednak, czy to ostatnie podrygi kaczuchy ? przed zwałką w okolice 1100 na s&p ?

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Ale ciężko wchodzi ten EUR/USD na nowe poziomy. Tak się męczy na siłę że masakra normalnie. Jak wymęczą w końcu te 1.37 to będzie wodospad pewnie 

1660 dolna banda klina jest takiej zwaly na 1100 to nie widze szczegolnie ze drukuja dolce to raz dwa koniec roku jescze nie tak latwopedro pisze:czyżby czyżyk?... s&p -0,5%
ładnie pojechali
![]()
na razie sie odbija jak pingpong od 1,3615-20 jak przebije to do 1,37 powinniśmy się zbliżyćMartinez pisze:Ale ciężko wchodzi ten EUR/USD na nowe poziomy. Tak się męczy na siłę że masakra normalnie. Jak wymęczą w końcu te 1.37 to będzie wodospad pewnie
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
jak sie dogadają i się jeszcze zapozyczą to wtedy chyba bedzie sufit
też macie taki luki?
też macie taki luki?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
dobra, wiem, wiemNowy123 pisze:1660 dolna banda klina jest takiej zwaly na 1100 to nie widze szczegolnie ze drukuja dolce to raz dwa koniec roku jescze nie tak latwopedro pisze:czyżby czyżyk?... s&p -0,5%
ładnie pojechali
![]()

drukowac drukują, ale chyba coraz więcej osób widzi, że to nic nie daje : ) .... racjonalny inwestor wyniósłby się z tymi darmowymi dolkami za granicę szukac lepszej stopy zwrotu z realnej inwestycji (produkcja/'przemysł/surowce), a nie trzymał ich na giełdzie, która na glininach nogach zbudowana : )... większe ryzyko, większy zysk, darmowy dolek to można szukac jeszcze większych ryzyk i zbudowac Indie np, albo Erytree

Jutro też jest dzień.
Brent zaczyna się ruszać 

1,37 daleko a siły zaczyna brakować. Powinien ktoś pomóc edkowi.
Czy spadamy, czy rośniemy to jesteśmy zarobieni.
Re: Odp: DayTrading: Czwartek 03.10.2013
To tak jakby gargamel chcial bzyknac smerfetke...trav pisze:1,37 daleko a siły zaczyna brakować. Powinien ktoś pomóc edkowi.

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...