ja dzisiaj na kablu zebrałem 30p i narazie go odstawiam, pewnie się osunie trochę. Zobaczymy co pejsate zrobią, przypuszczam że będą próbować podbijać pod szczyty przed większą korektą.Nowy123 pisze:jak widzicie KAbla bo szczyty coraz nizej na 1 h maja
DayTrading: Czwartek 03.10.2013
Re: DayTrading: Czwartek 03.10.2013
edek jednak pojechal jeszcze troszke wyzej, dla mnie to sygnal ze falka5w3 byla rozszerzona i teraz oczekuje korekty ruchu jako fala 5 do poziomu 1.3426 38% lub 1.3365 jako 50%, zanegowaniem scenariusza bedzie oczywiscie przebicie ostatniego szczytu. jezeli tak sie stanie to najprawdopodobniej jestesmy juz w fali 5 z zasiegiem tak jak pisalem do 1.3710-20 i w tych okolicach oczekiwal bym na dluzsze S w korekcie 5 falowego ruchu.
u/j dalej moim zdaniem jest szansa na wysokie wzrosty, wiec trzymam narazie pozycje L niektore na lekkim minusie i dokladam sukcesywnie L, tak samo e/j
u/j dalej moim zdaniem jest szansa na wysokie wzrosty, wiec trzymam narazie pozycje L niektore na lekkim minusie i dokladam sukcesywnie L, tak samo e/j
Ostatnio zmieniony 03 paź 2013, 13:18 przez yareck1, łącznie zmieniany 1 raz.
-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 

jeszcze takie cos na E J zygzak zrobili
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
co dziś taki marazm?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
BOCZEK pisze:co dziś taki marazm?
do danych pozniej zabawa pod zamniecie UE i swieczek pod sesjie USa a na sesji USa padak ja kzawsze
edek teraz S na 1.3552 najpierw i 1.3517.. SL wiadomo 

-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 

jak to wywnioskowałeś?yareck1 pisze:edek teraz S na 1.3552 najpierw i 1.3517.. SL wiadomo
tak z ciekawośći pytam.
czy po prostu masz eske
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
mkrel, gdyby nie te dane sAM BYM sie w s wpakował po h1
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
bez uszczypliwości, tylko po prostu chce znać pogląd kogoś z innym ukierunkowaniem bo mi nic nie wychodzi... tyle że świece tylko świece są zdradliwe cholernie
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"