DayTrading: Czwartek 03.10.2013
Re: DayTrading: Czwartek 03.10.2013
na EJ
doszli do 50 fibo i sie odbili
doszli do 50 fibo i sie odbili
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
czyżby obniżka ratingu się szykowała dla Usraków ???
-- Dodano: 03 paź 2013, 11:16 --
ciekawostka taka, że dostałem dziś maila z TMS z h1 wykresem Ujka i mówią że ma na 98.30 podejść.
Se tak myślę (bo tego emaila w ramach konkursu dostałem ) że niedoświadczony plankton ich posłucha a oni zarobią... taka ciekawostka.
-- Dodano: 03 paź 2013, 11:16 --
ciekawostka taka, że dostałem dziś maila z TMS z h1 wykresem Ujka i mówią że ma na 98.30 podejść.
Se tak myślę (bo tego emaila w ramach konkursu dostałem ) że niedoświadczony plankton ich posłucha a oni zarobią... taka ciekawostka.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Możliwa korekta na EURJPY z zasięgiem do 100 pips.
EURPLN wybija dołem, wreszcie. Docelowo 4.15 w perspektywie tygodnia jest realne...
EURPLN wybija dołem, wreszcie. Docelowo 4.15 w perspektywie tygodnia jest realne...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
taki maly kanal?
raposo pisze:Możliwa korekta na EURJPY z zasięgiem do 100 pips.
Na to licze:
nie... tylko że bloombergi maja jakis indeks z którego wynika ze na gieldzie w stanach juz tylko leszcze ciągną w górę...molmomas pisze:czyżby obniżka ratingu się szykowała dla Usraków ???
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
no ale powazni gracze wejda znowu w trakcie korekty (dużej) i żeby tą korektę przyśpieszyć pogadają z kolegami z Moody's
ale to tylko taka teoria spiskowa.
ale to tylko taka teoria spiskowa.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
jak widzicie KAbla bo szczyty coraz nizej na 1 h maja