chyba lubią ten poziom, a poranne PMI usług raczej są już w cenie, więc może technika i fibo zadziałamolmomas pisze:1.358 korekcina powinna dociagnac, ; ) ranne S od 1,36 pare pipek uciurla![]()
było by zdrowojak do tego poziomu podejdzie .
DayTrading: Czwartek 03.10.2013
Re: DayTrading: Czwartek 03.10.2013
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam, zwracam uwagę na odbicie na indeksie dolara. Trwałe wyjście ponad 79,95 powinno pociągnąć e/u i g/u w dół.
Dodatkowo polecam analizie układ świec D1 na g/u z 19,20 i 21.12.2012 i przypadające wtedy odbicie indeksu usd. Gdyby ten układ powtórzył sie i tym razem, potencjał ruchu jest cudny
Dodatkowo polecam analizie układ świec D1 na g/u z 19,20 i 21.12.2012 i przypadające wtedy odbicie indeksu usd. Gdyby ten układ powtórzył sie i tym razem, potencjał ruchu jest cudny
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
tak, tylko z doświadczenia wiem że ten wzrost jeszcze nie urządza grubych ryb, odwrócenie trendu musiałoby być gwałtowniejsze w takim wypadku jak mamy teraz. Trend wzrostowy (wspierany fundamentami z Ameryki) nie jest tak łatwy do złamania. Owszem rozważam możliwość zejścia do dolnej bandy kanału na H1 (1.35-1.352) ale nic poza tym.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
ja o kablu pisałemmolmomas pisze:rozważam możliwość zejścia do dolnej bandy kanału na H1 (1.35-1.352) ale nic poza tym.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
aha 
ale Makarony zaskoczyły PMI
ale Makarony zaskoczyły PMI
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
o jakich fundamentach piszesz?molmomas pisze:tak, tylko z doświadczenia wiem że ten wzrost jeszcze nie urządza grubych ryb, odwrócenie trendu musiałoby być gwałtowniejsze w takim wypadku jak mamy teraz. Trend wzrostowy (wspierany fundamentami z Ameryki) nie jest tak łatwy do złamania. Owszem rozważam możliwość zejścia do dolnej bandy kanału na H1 (1.35-1.352) ale nic poza tym.
świat stał się zakładnikiem amerykanów, ale wydaje mi się że się wyrwiemy
Jutro też jest dzień.
nie mówię o faktach tylko o "propagowanych" faktach związanych min. z QE i wartością dolara osłabianą by polepszyć wartości faktyczne ich gospodarki.
tak jak mówisz świat jest ich zakłądnikiem a kurs cenowy mocniej reaguje na fed niż na EBC
tak jak mówisz świat jest ich zakłądnikiem a kurs cenowy mocniej reaguje na fed niż na EBC
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
ale mnie zaskoczyli na edku : )... zwrot akcji jak w dobrym filmie sensacyjnym 
nie mniej, gold zrealizowal 5 falowy zjazd na m5
-- Dodano: 03 paź 2013, 09:51 --
https://www.tradingview.com/x/jlJ0XEnQ/
nie mniej, gold zrealizowal 5 falowy zjazd na m5
-- Dodano: 03 paź 2013, 09:51 --
https://www.tradingview.com/x/jlJ0XEnQ/
Jutro też jest dzień.
kabel się na coś szykuje 
Zapakujcie sie w koncu wszyscy w te Longi bo mam mizerne zyski na shortach od wczoraj. Ile mam jeszcze czekac.... : z