DayTrading: Środa 02.10.2013
Re: DayTrading: Środa 02.10.2013
tak ze do 20 00 podbijanko na malych obrotach na SP500 i pozniej znowu sprzedawanko
wczorajszy cudofix plus po sesyjne podbicie Futow to misztrzostwo manipulacji i wyciecia Sl
wczorajszy cudofix plus po sesyjne podbicie Futow to misztrzostwo manipulacji i wyciecia Sl
1,464sonia123 pisze:a na jakim poziomie macie pokonanie oporu ? 1.456-7 ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- kk.dreamer
- Pasjonat
Żabul moja wizja jest w 100% zgodna w tej chwili z Twoją, narazie wygląda na to, że idzie po naszej myśliatlanticos pisze:raczej stawiałbym na uklepywanie górki... na niskich interwałach (m1, m5, m15) mogą podwójny szczyt zrobić z zasięgiem 3555 wiec wszystko się zazębia jak na raziexantiros pisze:edek zbiera znowu up ? czyżby czyszczenie nowych "S"
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
U J podjazd pod opor za SP500
czy dowiem sie co takiego mario powiedzial ze edek rosnie?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
dobra edziu koniec tego dobrego
teraz dla zmyłki po stwierdzeniach Berlusconiego nt poparcia Letty w dół pikowanie
ponoć Draghi użył słów o jakichś dodatkowych narzędziach, to by oznaczało luzowanie
utworzył filtr decyzyjny dla inwestorów, mógł coś więcej powiedzieć, choć może ja nie słyszałem
teraz dla zmyłki po stwierdzeniach Berlusconiego nt poparcia Letty w dół pikowanie
ponoć Draghi użył słów o jakichś dodatkowych narzędziach, to by oznaczało luzowanie
utworzył filtr decyzyjny dla inwestorów, mógł coś więcej powiedzieć, choć może ja nie słyszałem
nic nie powiedział ... i o to chodziBOCZEK pisze:czy dowiem sie co takiego mario powiedzial ze edek rosnie?
kabel S < 6120
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
ben powiedzial ze bedzie dalej drukowal. tp reakcja bylo ok choc jak dla mnie za duza. tetaz mario gadal na s a reakcja tez prawie taka sama w skali w porównaniu do gadania benka. to juz es?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
drukowanie i edek up? jak to jest że inwestorzy zaczęli kupować zamiast osłabiać walutę w powodu nadmiaru gotówki?BOCZEK pisze:ben powiedzial ze bedzie dalej drukowal. tp reakcja bylo ok choc jak dla mnie za duza. tetaz mario gadal na s a reakcja tez prawie taka sama w skali w porównaniu do gadania benka. to juz es?
-- Dodano: śr 02-10-2013, 18:27 --
ranny edek z porównaniu z ujkiem to jak porównać małego chłopca z laurką do budowy strukturalnej galaktyki spiralnejpedro pisze:czempion!... buja nim jak szatanpr7emo pisze:ujek rozbujany
46 pipsów jak do tej pory
środek tygodnia
gold, może jakaś korekcina pod wczorajszą lawine? jak narazie 23,6% tego zjazdu odrobione?.. jak widzicie?![]()
niech trend będzie z Wami...