raczej stawiałbym na uklepywanie górki... na niskich interwałach (m1, m5, m15) mogą podwójny szczyt zrobić z zasięgiem 3555 wiec wszystko się zazębia jak na raziexantiros pisze:edek zbiera znowu up ? czyżby czyszczenie nowych "S"

raczej stawiałbym na uklepywanie górki... na niskich interwałach (m1, m5, m15) mogą podwójny szczyt zrobić z zasięgiem 3555 wiec wszystko się zazębia jak na raziexantiros pisze:edek zbiera znowu up ? czyżby czyszczenie nowych "S"
mam dziwne przeczucie, że jak zaraz ktos nacisnie enter...BOCZEK pisze:mario powiedzial ze...
ja licze na to ze nie pokonamyBemowo1 pisze:eur aud
jeżeli pokonamy podwójny szczyt (obecnie trzeci test) to rośnie prawdopodobieństwo poniższego scenariusza
ja liczę, że pokonamy i zamienię moskwicza na wołgęsonia123 pisze:ja licze na to ze nie pokonamyBemowo1 pisze:eur aud
jeżeli pokonamy podwójny szczyt (obecnie trzeci test) to rośnie prawdopodobieństwo poniższego scenariusza
ja również uważam, że 1,50 jest realneBemowo1 pisze:ja liczę, że pokonamy i ...
mamy komplet dwóch dołków i dwóch wierzchołków - u mnie miejsce technicznie na niskim int teraz jest dość patoweCiapul pisze:ja również uważam, że 1,50 jest realneBemowo1 pisze:ja liczę, że pokonamy i ...
dodatkowo na d1 jest walka z oporem wyznaczonym przez dołek powstały przy okazji podwójnego szczytu i jak ten opór zostanie złamany droga na szczyty będzie otwartaBemowo1 pisze:- został zanegowany pro spadkowy układ świecowy z int dziennego!!!!