raczej stawiałbym na uklepywanie górki... na niskich interwałach (m1, m5, m15) mogą podwójny szczyt zrobić z zasięgiem 3555 wiec wszystko się zazębia jak na raziexantiros pisze:edek zbiera znowu up ? czyżby czyszczenie nowych "S"
DayTrading: Środa 02.10.2013
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Środa 02.10.2013
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
mam dziwne przeczucie, że jak zaraz ktos nacisnie enter...BOCZEK pisze:mario powiedzial ze...
-- Dodano: śr 02-10-2013, 16:33 --
jak to wczoraj ktoś napisał, że amerykanie nie wchodzą w połowie ruchu...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
eur aud
jeżeli pokonamy podwójny szczyt (obecnie trzeci test) to rośnie prawdopodobieństwo poniższego scenariusza
jeżeli pokonamy podwójny szczyt (obecnie trzeci test) to rośnie prawdopodobieństwo poniższego scenariusza
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ja licze na to ze nie pokonamyBemowo1 pisze:eur aud
ja liczę, że pokonamy i zamienię moskwicza na wołgęsonia123 pisze:ja licze na to ze nie pokonamyBemowo1 pisze:eur aud
ja również uważam, że 1,50 jest realneBemowo1 pisze:ja liczę, że pokonamy i ...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
mamy komplet dwóch dołków i dwóch wierzchołków - u mnie miejsce technicznie na niskim int teraz jest dość patoweCiapul pisze:ja również uważam, że 1,50 jest realneBemowo1 pisze:ja liczę, że pokonamy i ...
- został zanegowany pro spadkowy układ świecowy z int dziennego!!!!
a na jakim poziomie macie pokonanie oporu ? 1.456-7 ?
Ostatnio zmieniony 02 paź 2013, 17:53 przez sonia123, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak

założenia poranne się sprawdziły niemal co do pipsa to bawimy się dalej na edku... Może teraz coś takiego na dziś i jutro?
interwał H1 - zobaczymy co na to Benek wieczorem

interwał H1 - zobaczymy co na to Benek wieczorem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
dodatkowo na d1 jest walka z oporem wyznaczonym przez dołek powstały przy okazji podwójnego szczytu i jak ten opór zostanie złamany droga na szczyty będzie otwartaBemowo1 pisze:- został zanegowany pro spadkowy układ świecowy z int dziennego!!!!