pedro pisze:gold... jeszcze ben wieczorem dopier wieczorem i 1350 mamy
złoto chodzi jak chce , ja raczej zakładam zjazd na złocie przy Benku, to by było zbyt oczywiste aby było tak jak ostanio jazda "up", ale jak na razie system mówi "łapy przecz od złota"
zdrowy rozsadek mowi precz od zlota to fakt, bo zyje wlasnym zyciem, dlatego wlasnie krotkie SL, i szybkie zmiany decyzji ; )... a obecny wzrost (dzisiejszy) to nie była chwilunia, tylko jakies 3 godziny : )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
wielcy anal i tycy. ale jak wiesz to powoedz czemu to nie spada
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!