DayTrading: Środa 02.10.2013
Re: DayTrading: Środa 02.10.2013
pieknie ze złotem pojechali... P.I.E.K.N.I.E. : )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
DAX RGR na ! H jedzie
)

to by było chyba za proste, żeby na edku odbili się tak po prostu od bandy
jesl tak to 13660 - 70 bym sie nie zdziwilmaassk pisze:to by było chyba za proste, żeby na edku odbili się tak po prostu od bandy
chyba każdy tam eski otworzył, więc nie darują tego zapewne
a jesli tak to U J by nam kolo 96 50 60 i wtedy wieksza korekta co do USD lecz obsrwuj teraz UJ i SP500
gold... jeszcze ben wieczorem dopier wieczorem i 1350 mamy 

Jutro też jest dzień.
pewnie pejsy pojadą po stopach po zamknięciu sesji europejskiej
na wszelki wypadek już wyszedłem z eski
na wszelki wypadek już wyszedłem z eski

mario powiedzial ze
a. mozliwe ze obetnie stopy
b. mozliwe ze bedzie kolekne ltro
c. to co hamuje strefe euro to sytuacja geopolityczna a wraz z nia wysokie ceny surowcow
d. wlochy sa znaczaca gospodarka dla strefy, a jak wlochy wugladaja kazdy widzi
e. wysokie bezrobocie
Nie powiedział nic z z fundamentalnego punktu widzenia by bylo na wzrosty. A jednak zarobilo dzis L. A co po niektorzy z forum wtorlowali ze mario marionetka. ze dla kolegi goldmana. ja sie pytam, co dla kolegi goldmana, czemu ojro rosnie w sile. Watpie by przez te dane z usia.
a. mozliwe ze obetnie stopy
b. mozliwe ze bedzie kolekne ltro
c. to co hamuje strefe euro to sytuacja geopolityczna a wraz z nia wysokie ceny surowcow
d. wlochy sa znaczaca gospodarka dla strefy, a jak wlochy wugladaja kazdy widzi
e. wysokie bezrobocie
Nie powiedział nic z z fundamentalnego punktu widzenia by bylo na wzrosty. A jednak zarobilo dzis L. A co po niektorzy z forum wtorlowali ze mario marionetka. ze dla kolegi goldmana. ja sie pytam, co dla kolegi goldmana, czemu ojro rosnie w sile. Watpie by przez te dane z usia.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
złoto chodzi jak chcepedro pisze:gold... jeszcze ben wieczorem dopier wieczorem i 1350 mamy

Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....