Mój trading

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Cyc
Bywalec
Bywalec

Mój trading

Nieprzeczytany post autor: Cyc »

gram na koncie demo na hotforex
założenie mam 1oo tyś dol na koncie
cel: zarobić :D

czas trwania od 1.10.13 do 1.11.13

Cyc
Bywalec
Bywalec

Re: Mój trading

1.10.13

1 wejście euro/dol 210 lotów gramy na S kupione za 1.35526 sprzedane za 1.35502 wygrana + 5 040 dol
2 wejście euro/dol 210 lotów gramy na S kupione za 1.35316 sprzedane za 1.35254 wygrana + 13 020 dol

zarobione w ciągu dnia 17 946.39 dol
stan konta 117 946,39 dol

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Cycu, wspanialy dziennik bede zagladal
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

A to demo czy real? Poza tym wydaje mi się, że większość osób raczej bardziej interesuje jak ustawiasz TP i SL a nie ile masz na koncie i iloma lotami grasz.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

jasonbourne pisze:A to demo czy real? Poza tym wydaje mi się, że większość osób raczej bardziej interesuje jak ustawiasz TP i SL a nie ile masz na koncie i iloma lotami grasz.
Demo ale raczej bez żadnej wartości, 2-3 dni i zniknie bo przy takiej ekspozycji Margin call to jakieś 30-35 pipsów ?

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Oczywiscie ze demo! nie moze byc inaczej
ps. co to za cycuchy na tym avatarze? chyba tymi zdjecami pochwaly zbierasz ahhh ty bezwstydzniku a masz a masz :wpale:
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Cyc
Bywalec
Bywalec

umiecie czytać ? pierwszy post się kłania, napisane konto demo... :D Nie ustawiam SL jak mam otwartą pozycję to ją śledzę . (jestem studentem więc mam troszkę czasu) Podaję loty, uważam,ze to ważne. Jak jestem pewny danego trendu to wchodzę z max depo, jak nie jestem pewny to gram bardziej bezpiecznie :D

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Cyc pisze:umiecie czytać ? pierwszy post się kłania, napisane konto demo... :D Nie ustawiam SL jak mam otwartą pozycję to ją śledzę . (jestem studentem więc mam troszkę czasu) Podaję loty, uważam,ze to ważne. Jak jestem pewny danego trendu to wchodzę z max depo, jak nie jestem pewny to gram bardziej bezpiecznie :D
Czytać umiemy...
Z czystej ciekawości chciałbym spytać jaki cel ma takie demo ?
Jesteś chyba świadomy tego że wejście o ekspozycji 210 lotów przy depo 100k $ to 2100 $ za pips, uwzględniając prowizję i spread to daje Ci jakieś 31-32 pipsy do Margin Calla. Taka gra nie ma NIC wspólnego z tradingiem, do tego nie ustawiasz SL bo obserwujesz rynek. Albo dopiero zaczynasz przygodę z forexem i mało widziałeś albo powinieneś raczej pomyśleć o kasynie.

Awatar użytkownika
arcio
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: arcio »

hej,

skoro jesteś studentem to od 1-10 powinieneś się bardziej skupić na studiach a nie na fx (zwłaszcza podchodząc do tego w taki sposób w jaki podchodzisz - no chyba że zmienisz założenia na bardziej poważne) :wink:
z drugiej strony znam ciekawsze zabawy (inaczej się tego nie da nazwać) niż bezsensowne klikanie na mt4 :)

miłego spędzania wolnego czasu życzę :wink:

P.S.
Początkujący powinni zacząć chyba od tego działu a nie wypisywać po ile to oni lotów na demo nie pykają. Tak wiem, dużo tego i nudne. No cóż - bywa :P
"Można wierzyć tylko w to, co jest teraz, w tym momencie. Bo wszystko może się zmienić w mgnieniu oka."

Cyc
Bywalec
Bywalec

tak dopiero zaczynam- dlatego mam konto demo
arcio- nie tracę dużo czasu na fx, spokojnie :D

założyłem taką strategie, dobra czy zła dowiemy się za miech :)
wiem,ze rynek może w każdej chwili się zmienić i mógłbym w realu stracić 90 % w kilkanaście minut

ODPOWIEDZ