DayTrading: Wtorek 01.10.2013
- magura2004
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 01.10.2013
Taka ciekawostka
http://www.usdebtclock.org/
http://www.usdebtclock.org/
- zastapmnie
- Pasjonat
jak dobrze pójdzie to na kablu i edku będziemy mieli ładne spadkowe młotki na dziennym;
ale do końca dnia daleko
ale do końca dnia daleko
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
zastapmnie pisze:jak dobrze pójdzie to na kablu i edku będziemy mieli ładne spadkowe młotki na dziennym;
ale do końca dnia daleko
dokladnie moze podbija na kablu jeszcze do 50 fibo teg ospadku pod odnowienie S
ale cos czuje ze to nie koniec na EUR USD nie pasuje mi to by juz to byl koniec w oslabianiu USD
e/u 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- kk.dreamer
- Pasjonat
Nowy obserwuje teraz tą korelację uj i sp500 jak pisałes, ale kurde narazie widze, że rzeczywiście uj poszedł w dół, ale sp do góry?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
kk.dreamer pisze:Nowy obserwuje teraz tą korelację uj i sp500 jak pisałes, ale kurde narazie widze, że rzeczywiście uj poszedł w dół, ale sp do góry?
Sp500 na dzis to by bylo na tyle 1695
spokojnie ktores dogoni tylko pytanie zczy UJ czy SP500 do UJ

nie zawsze sie to sprawdza idalenie lecz predzej czy pozniej ktores dogania ....
http://stooq.pl/q/?s=^spx&d=20131001&c= ... 1&r=usdjpy
gold 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jestem za:)TGV pisze:e/u
jakby ktos mial jakies niusy, co to sie dzisiaj na goldzie stalo, podajcie linke : ) dzieki!
ciekawi mnie to,... ale podejrzewam, ze rano w szalonnym Nowym Yorku, ktoś odebrał telefon że potrzebne pieniadze... pilnie... ASAP!
... no i puscili kilkadziesiat kilo... 
ciekawi mnie to,... ale podejrzewam, ze rano w szalonnym Nowym Yorku, ktoś odebrał telefon że potrzebne pieniadze... pilnie... ASAP!

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
18:30
USA Wystąpienie prezydenta USA (Barack Obama) poświęcone gospodarce
czy coś tu może się jeszcze zadziać ?
-- Dodano: 01 paź 2013, 18:04 --

USA Wystąpienie prezydenta USA (Barack Obama) poświęcone gospodarce
czy coś tu może się jeszcze zadziać ?
-- Dodano: 01 paź 2013, 18:04 --
nie bylo info, po prostu polecieli od górnej do dolnej bandy kanału idealnie, tez troszke zarobilem na tym spadku bo sie podlaczylem pod ruchpedro pisze:jakby ktos mial jakies niusy, co to sie dzisiaj na goldzie stalo, podajcie linke : ) dzieki!
ciekawi mnie to,... ale podejrzewam, ze rano w szalonnym Nowym Yorku, ktoś odebrał telefon że potrzebne pieniadze... pilnie... ASAP!... no i puscili kilkadziesiat kilo...

-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową