Pamietaj ze w nocy jest RBA i ...Nowy123 pisze:PMI z Chin slabe na KAngurze nagonka byla przez jeden bank przy 9280 na L pod PMI teraz kombinacje bo tu PMI slabe
DayTrading: Poniedziałek 30.09.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 30.09.2013
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Myslisz ze RBA bedzie chcialo umocnienia AUD wzgledem dolara...?Ciapul pisze:Pamietaj ze w nocy jest RBA i ...Nowy123 pisze:PMI z Chin slabe na KAngurze nagonka byla przez jeden bank przy 9280 na L pod PMI teraz kombinacje bo tu PMI slabe
Bo ja osobiscie licze na odwrotny scenariusz i osuniecie.
Witajcie. Edek z H1 wygląda faktycznie na konsolę z opcją w dół, ale D1 to już 1.37.
Coś za bardzo nam się wszystkim wizje zgadzają...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
molmomas pisze:ja też oczywiście, krótkoterminowo mówię,
tylko że zakładam jeszcze zjazd w okolice 1.3430-50 i potem up. (makarony się dogadają albo coś) a z 1.37 to już można będzie spadać na całego
ale Wlochy to nie jedyny problem w UE

Dax domknie luke a raczej do polowy dojedzie bo ma luke hossy jeszcze do domkniecia
Detaliści u Oandy w 70% siedzą na S, więc może warto byłoby ich wydu......yćKundziu pisze:Witajcie. Edek z H1 wygląda faktycznie na konsolę z opcją w dół, ale D1 to już 1.37.
Nowy123 pisze:molmomas pisze:ja też oczywiście, krótkoterminowo mówię,
tylko że zakładam jeszcze zjazd w okolice 1.3430-50 i potem up. (makarony się dogadają albo coś) a z 1.37 to już można będzie spadać na całego
ale Wlochy to nie jedyny problem w UE![]()
Dax domknie luke a raczej do polowy dojedzie bo ma luke hossy jeszcze do domkniecia
owszem, nie jedyny ale jak na razie jedyny na tapecie.
Grecja to gospodarcza kupa od jakiegoś 1,5 roku a edek i tak się jakoś trzyma...
kwestia nadmuchania informacji w mediach o problemach strefy euro i mamy 1.27 ....
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
tylko która kupa jest lepsza?molmomas pisze:Nowy123 pisze:molmomas pisze:ja też oczywiście, krótkoterminowo mówię,
ale Wlochy to nie jedyny problem w UE![]()
owszem, nie jedyny ale jak na razie jedyny na tapecie.
Grecja to gospodarcza kupa od jakiegoś 1,5 roku a edek i tak się jakoś trzyma...
kwestia nadmuchania informacji w mediach o problemach strefy euro i mamy 1.27 ....
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Ameryka ... 46413.html
Pamietaj ze w nocy jest RBA i ...[/quote]Kusus pisze:[quote="Ciapul[quote="Nowy123"PMI z Chin slabe na KAngurze nagonka byla przez jeden bank przy 9280 na L pod PMI teraz kombinacje bo tu PMI slabe
Myslisz ze RBA bedzie chcialo umocnienia AUD wzgledem dolara...?
Bo ja osobiscie licze na odwrotny scenariusz i osuniecie.[/quote][/quote]
jesli pozsotawia stopy bez zmian to bedzie swing w gore ja k po kazdej takiej decyzji ostatniej
mysle ze to by bylo na tyle na kangurze a jesli nie to 9340 to na dzis
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nie, nie myślę tylko słucham - w ostatnim czasie przedstawiciele RBA jedyne co mówili to, że nie podoba im się wysoki kurs aud...Kusus pisze:Myslisz ze RBA bedzie chcialo umocnienia AUD wzgledem dolara...?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- kubuś puchatek
- Gaduła
Nowy123 pisze:Pamietaj ze w nocy jest RBA i ...Kusus pisze:[quote="Ciapul[quote="Nowy123"PMI z Chin slabe na KAngurze nagonka byla przez jeden bank przy 9280 na L pod PMI teraz kombinacje bo tu PMI slabe
AUDI-dobre miejsce na S.