DayTrading: Piątek 27.09.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 28 wrz 2013, 00:00

Wzrost
19
50%
Bez zmian
3
8%
Spadek
16
42%

Liczba głosów: 38

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 27.09.2013

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

edek na ramieniu 61,8 wachlarza Fibo (tego fioletowego) jak go pokona to wejdzie do środka...
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p617537
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Ciapul pisze:
Kusus pisze:Eur/aud, aud/usd w przepieknej korelacji. Czekaja nas tam dluuugie trejdy :-) uklad swiec sie nawzajem nie wyklucza a swiece tygodniowe sa przepiekne. Duzo pipsow zycze.
Uważaj !!! Te korelacje są warunkowe - jak edek idzie ostro to wtedy juz tak dobrze nie koreluja...
Wszedlem dzisiaj grubo w S na aussim wiec poki co jest spoko. Zabezpieczylem na be i czekam. Troche dziwnie tam miesieczne swiece wygladaja. Dzieki za ostrzezenie, mam tego swiadomosc ale chodzilo mi raczej tylko o ostatnie 3, 4 swiece tygodniowe.

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

loukas pisze:nie wiem czemu, ale mam dzisiaj jakieś złe przeczucia odnośnie kabla :|
zapakowałem bogate S i nie chciałbym żeby mnie wycieli na koniec tygodnia :wink:
no risk no fun
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Powiem wam ze jak tak sie patrze na to wszystko co sie dzieje z parami z dolarem to mam wrazenie ze bedzie kure...wskie osuniecie niedlugo. Kilka razy prognozowalem wzrosty w ostastnich tygodniach i to byl sluszny kierunek ale im dluzej widze wykresy tym bardziej mam wrazenie ze dolar sie wkrotce bardzo umocni i to lawinowo.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

GBPUSD
Coraz bliżej oporu. W tym tygodniu raczej już nie poszalejemy więc target trzeba odwlec na następny. Payrollsy na pewno coś pomogą ;).

EURUSD
Euro słabe, ciężko doczekać się wzrostów. Sytuacja podobna jak na kablu... Tyle, że tutaj nie ma nawet z czym zabezpieczyć pozycji więc można rozważyć jej zamknięcie przed weekendem...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
wrongWay
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: wrongWay »

Kusus pisze:Powiem wam ze jak tak sie patrze na to wszystko co sie dzieje z parami z dolarem to mam wrazenie ze bedzie kure...wskie osuniecie niedlugo. Kilka razy prognozowalem wzrosty w ostastnich tygodniach i to byl sluszny kierunek ale im dluzej widze wykresy tym bardziej mam wrazenie ze dolar sie wkrotce bardzo umocni i to lawinowo.
3 mies. temu w TVN CNBC słyszałem reko D pln 3,7 na początku 2014 , no to może
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

loukas pisze:nie wiem czemu, ale mam dzisiaj jakieś złe przeczucia odnośnie kabla :|
zapakowałem bogate S i nie chciałbym żeby mnie wycieli na koniec tygodnia :wink:

moga jeszcze podjechac ale mysle ze juz szczytow nie przebija

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Kusus pisze:Powiem wam ze jak tak sie patrze na to wszystko co sie dzieje z parami z dolarem to mam wrazenie ze bedzie kure...wskie osuniecie niedlugo. Kilka razy prognozowalem wzrosty w ostastnich tygodniach i to byl sluszny kierunek ale im dluzej widze wykresy tym bardziej mam wrazenie ze dolar sie wkrotce bardzo umocni i to lawinowo.
osunie się...ale jeszcze tydzień wzrostów i konsolidacji (w zależności od pary) nas czeka raczej... co do kangura to ciekawi mnie jak się to rozwinie bo mamy dwa różne spojrzenia na tę parę choć główny kierunek długoterminowy podobny... Ja osobiście wziąłem właśnie małe L po 9310 i postawiłem oczekującego hedge'a (S) na 9260 bo uważam że tam nie dolecimy i najpierw 100 a może nawet 200 pipsów podbijemy w górę... no cóż...zobaczymy :564:

edit: to teraz na edku 3485 i dalej UP? :)
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

kiwi walczy...
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

kiwi wybil sie zobaczymy cel 8236 zobaczymy czy wroca

Zablokowany