Styl pijanego mistrz(free100€-tradimo.com)

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
tymek1403
Gaduła
Gaduła

Re: Styl pijanego mistrz(free100€-tradimo.com)

Nieprzeczytany post autor: tymek1403 »

Cześć.
W poniedziałek udało mi się dojść do balance'u konta: 137,83 euro.Lecz później stwierdziłem,że EJek zbyt szybko skoczył do góry i pewnie zaraz spadnie(głupota,głupota,głupota boli bardzo) więc wziąłem pozycje sell, w związku z tym,że rósł nadal stwierdziłem,że zaopatrze się w pozycje sell jeszcze raz.Teraz się nauczyłem,że lepiej grać w miarę dużym SL'em niż nie ustawiać go wcale tak jak robiłem do tej pory ;) Liczę na to,że EJek spadnie chociaż teraz po przeanalizowaniu stwierdzam,że mogą być kolejne wzrosty... Nie chcę zamykać teraz tych pozycji bo moje equity wynosi: 103 więc mam nadzieję,że depo wytrzyma i doczekam się zjazdu w dół i zamknę z mniejszymi stratami :D

Umieszczam screena z zagraniami od poniedziałku.Plus liczę na jakieś mocne słowa krytyki bo taki debilizm powinien być karany :D
Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

To nie jest styl pijanego mistrza tylko kamikadze. Zszedłeś z właściwej drogi...

Awatar użytkownika
tymek1403
Gaduła
Gaduła

Dzisiejszy dzień na duży plus ze względu na zjazd EJ- pozamykały mi się pozycje automatycznie przy stratach 1,97;1,34;1,66 + jedna na plus 1,03.
Oprócz tego 13 transakcji zamkniętych kolejno wszystkie na plus:20,26,11,9,11,6,5,7,4,14,14,13 co razem daje nam 140pipsów :D

@Stforex Nie zszedłem z właściwej drogi bo dopiero na nią wchodzę.Tymi transakcjami na minus nauczyłem się jak ważny jest opór i jego przebicie(wcześniej nie zwracałem uwagi na opory ) ;)

Stan konta: 142,50 euro :)
transakcji:73/800

Awatar użytkownika
tymek1403
Gaduła
Gaduła

Zamkniętych transakcji 111 + 5 otwartych.
balance:160.66

Założyłem sobie,że z każdej transakcji chce mieć 0,5 euro zysku średnio więc jestem na dobrej drodze(116/800transakcji).
Dalej gram właściwie bez SL(zdarzyło mi się ustawić może ze dwa razy).
Dzisiaj 182pipsy na plus ;>

Obrazek

Wszystkim życzę pipsów i zachęcam do wypowiedzenia się/krytyki na temat mojej "gry".

Awatar użytkownika
_/_/Dariusz_/_/
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: _/_/Dariusz_/_/ »

Super że Ci świetnie idzie i oby tak dalej. Ale doświadczenie uczy, że bez ustawionego stopa w chwili, gdy będziesz żył nadzieją, że wybrniesz z kłopotów bo przecież do tej pory intuicja cię nie zawodziła może okazać się tradem na którym pojedziesz po MC.

Jak w tym dowcipie o intuicji .

Pozdrawiam.
Objective perspective, just businiess...

mkosciuszko
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mkosciuszko »

I jak Ci idzie? Widzę że coś dopłacałeś?

Awatar użytkownika
tymek1403
Gaduła
Gaduła

Nic nie dopłacałem to bonusy z linku referencyjnego.Tradimo ma promocję TellAFriend- ktoś zakłada konto z linku referencyjnego od Ciebie i dostajesz 50euro jak zrobi pierwszą transkację ;). Na dziś zamknąłem wszystkie pozycje bo zawsze jak miałem lepsze dni to później robiłem głupie trade'y a wolę tego uniknąć :)

Awatar użytkownika
tymek1403
Gaduła
Gaduła

Przez tydzień nic nie dodawałem,ze względu,że byłem zły na samego siebie za złe transakcję przy skoku eur/usd a miałem nie grać w tamten dzień.Na szczęście wszystko odrobione a już nawet na plus ;) Powoli czuję,że staje się uzależniony od FXu strasznie wciąga... :D
transakcji:233/800
Chcę do końca grudnia wyrobić wymagany obrót i przenieść się na normalne konto w Varengoldzie ze względu na to,że 5 osób zrobiło już transakcje z mojego linku ref. i dostałem 250euro,ale muszę zrobić nimi obrót 20lotów.Założenie jakie sobie stawiam to zrobić jeszcze 200euro profitu(jak się uda więcej to będę bardzo zadowolony).
Wstawiam detailed statement konta:
Obrazek

anonim09383

Nieprzeczytany post autor: anonim09383 »

What can I trade with the free €100?

If you use only the free trading credit to trade, not all assets are available. Initially you can only trade forex, and only 5 currency pairs: EUR/USD, EUR/JPY, EUR/GBP, USD/JPY and GBP/USD.

O co tu chodzi,tylko na tych parach walutowych mogę grać na żadnych innych

Awatar użytkownika
Leonardo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Leonardo »

Tak do nauki są tylko te pary i tylko po 0,01 L, max 5 transakcji na raz
mod.PNG
Mod tłumaczy dlaczego tak, po wyrobieniu 8L trafia się na inny server gdzie są dostępne wszystkie pary i nie ma ograniczeń co do lota,
na ile depo pozwoli takie zlecenie można otworzyć.
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."

ODPOWIEDZ