ten kiwi tp nie jest mina ?? przypadkiem ...Nowy123 pisze:kukac na KAngura i KIWI

miales na mysli wzrosty ??
ten kiwi tp nie jest mina ?? przypadkiem ...Nowy123 pisze:kukac na KAngura i KIWI
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p616653steven69 pisze:ten kiwi tp nie jest mina ?? przypadkiem ...Nowy123 pisze:kukac na KAngura i KIWI![]()
Ale jestes niecierpliwy... Pokaz dlaczego w to nie wierzysz, ja jak patrze na wykes to jeszcze nie widze zadnych sygnalow na S a wecz przeciwnie .Kusus pisze:90% pisze tutaj o jakichs poziomach 1.37 na edku.... az sam dalem sie nabrac, wbrew swojej woli i stracilem kupe kasy. Spadamy na 1.33 potem 1.32 itd. Nie bedzie zadnego 1.36 ani 1.37.
Pozdrawiam.
steven69 pisze:ten kiwi tp nie jest mina ?? przypadkiem ...Nowy123 pisze:kukac na KAngura i KIWI![]()
Zasada nr 1, nie sugeruj się tym co tu piszą, a jak coś piszą, to rób dokładnie na odwrótKusus pisze:90% pisze tutaj o jakichs poziomach 1.37 na edku.... az sam dalem sie nabrac, wbrew swojej woli i stracilem kupe kasy. Spadamy na 1.33 potem 1.32 itd. Nie bedzie zadnego 1.36 ani 1.37.
Pozdrawiam.
Bardzo dobra zasada ...psxor pisze:Zasada nr 1, nie sugeruj się tym co tu piszą, a jak coś piszą, to rób dokładnie na odwrót jak kiedyś czytałem to forum to zarabiałem dużo mniej niż powinienem, teraz jest bardzo dobrze
tutaj wyrażane są opinie a nie sugestiepsxor pisze:Zasada nr 1, nie sugeruj się tym co tu piszą, a jak coś piszą, to rób dokładnie na odwrótKusus pisze:90% pisze tutaj o jakichs poziomach 1.37 na edku.... az sam dalem sie nabrac, wbrew swojej woli i stracilem kupe kasy. Spadamy na 1.33 potem 1.32 itd. Nie bedzie zadnego 1.36 ani 1.37.
Pozdrawiam.jak kiedyś czytałem to forum to zarabiałem dużo mniej niż powinienem, teraz jest bardzo dobrze
Pozdro
nie ma co sie sugerowac ja ksie podaje jakies kreski to tylko do pomocy a ty sam zdeycdujeszKusus pisze:90% pisze tutaj o jakichs poziomach 1.37 na edku.... az sam dalem sie nabrac, wbrew swojej woli i stracilem kupe kasy. Spadamy na 1.33 potem 1.32 itd. Nie bedzie zadnego 1.36 ani 1.37.
Pozdrawiam.