dzieki, zarobilem 15 zlotych, macie cos jeszcze na dzis ??Nowy123 pisze:Temat Syrii znów straszy
Tomasz Gessner - Dom Maklerski BDM
24 Września 2013 16:33
Barack Obama powiedział właśnie, że USA są gotowe do użycia siły by zabezpieczyć interesy na bliskim wschodzie. To może dodatkowo zwiększyć poziom globalnej awersji do ryzyka (a więc de facto wzmocnić kierunek zarysowujący się od piątku), ale powrót na tapetę tematu interwencji zbrojnej w Syrii oznaczałby, że szansę na utrzymanie i odbicie się od wsparcia dostałaby z kolei ropa (Crude: CL.F, Brent: SC.F).
-- Dodano: wt 24-09-2013, 17:03 --
USRAki znowu oslabiaja USD poczekam jak zaraz na oporze SP500 cofnie co zrobi ED:)
DayTrading: Wtorek 24.09.2013
Re: DayTrading: Wtorek 24.09.2013
retest 1,6 na kablusteven69 pisze:macie cos jeszcze na dzis ??
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
ujek wygląda jakby schodził na h4, moje eSki mają się dobrze 
Teraz też już bym chciał do tego 98pr7emo pisze:ujek wygląda jakby schodził na h4, moje eSki mają się dobrze
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
gdzie Ty widzisz 1360 ?spontfx pisze:uwalili mi stopy na zlocie po 1315 a na chwilke wyszedlem ale ladnie zarobione
teraz na L 1316.80 TP 1360
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
ja tezpedro pisze:gdzie Ty widzisz 1360 ?spontfx pisze:uwalili mi stopy na zlocie po 1315 a na chwilke wyszedlem ale ladnie zarobione
teraz na L 1316.80 TP 1360bo glupieje
ale jak juz napiael mam z powrtoem S
goldmany nie dadzą mi zyskaćTakitam pisze:Teraz też już bym chciał do tego 98pr7emo pisze:ujek wygląda jakby schodził na h4, moje eSki mają się dobrze
edek i tą konsolą to urwanie głowy
od miesiąca praktycznie non stop konsoliduje, z wyjątkami w postaci lag
orgr m15 gold?...
Jutro też jest dzień.
na chwilę obecna bardziej widzę ze szybciej zobaczymy 100 niż 98Takitam pisze:Teraz też już bym chciał do tego 98pr7emo pisze:ujek wygląda jakby schodził na h4, moje eSki mają się dobrze
zaraz zbaranieje na tym zlocie
uciekam stad bo mam metlik w glowie
lepeij gra mi sie "samemu: trzymajcie chlopy
uciekam stad bo mam metlik w glowie
lepeij gra mi sie "samemu: trzymajcie chlopy