DayTrading: Wtorek 24.09.2013
Re: DayTrading: Wtorek 24.09.2013
powiedzmy że kupiłem za 1.3494 i mogę sobie poczekać bo mam zabezpieczone na spread (czyli 0 zysku) i tak pips do pipa bo jak nie (jak to mówił Niemiaszek) to będzie lipa
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- LarryGoldberg
- Gaduła
Gram podobnie, i rowniez podobnie wszedlem w edka przed chwila, a teraz wreszcie wybcie nastapiło, można zabezpieczyćmolmomas pisze:powiedzmy że kupiłem za 1.3494 i mogę sobie poczekać bo mam zabezpieczone na spread (czyli 0 zysku) i tak pips do pipa bo jak nie (jak to mówił Niemiaszek) to będzie lipa
Kiwi doszedl do targetu nareszcie 

Można uznać, że potwierdziliśmy siłę wsparcia i kierunek...raposo pisze:Zatrzymaliśmy się na wsparciu - czy utrzymamy?138.60 nadal czeka... Wg mnie warto obserwować i jeśli będzie widać tendencję do utrzymania się nad 133.25 to może być dobra okazja do wejścia w L...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
\molmomas pisze:sytuacja na Świecie
Mega!

gold, zwieracze puszcza... ale powoli, pomaluuutku... cele na dziś: 1320, 1317, i dalej 1307 : )
uj, UP ?
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
To może jeszcze EUR/USD
.
Pierwsza prognozowana fala zrealizowana. Czekam w tym tygodniu na wzrostową do 1.3700. Ambitnie przy tej zmienności ale może się uda...

Pierwsza prognozowana fala zrealizowana. Czekam w tym tygodniu na wzrostową do 1.3700. Ambitnie przy tej zmienności ale może się uda...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
wlasnie dziwnie UJ UPi EU tez koreklacja zachwiana jakac;) ale to pwnei chwilowa dezorjentacjapedro pisze:\molmomas pisze:sytuacja na Świecie
Mega!![]()
![]()
![]()
gold, zwieracze puszcza... ale powoli, pomaluuutku... cele na dziś: 1320, 1317, i dalej 1307 : )
uj, UP ?

E J moze takie cos

zacznie publikować Prawdziwe dane makro

-- Dodano: 24 wrz 2013, 08:34 --
a może Ej do góry podejdzie ???
zobacz na d1

Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
moim zdaniem powinien wrocic postraszyc falszywym wybiciemmolmomas pisze:![]()
![]()
wiem co zrobi Europa by osłabić euro
![]()
![]()
![]()
zobacz na d1![]()
![]()
Pewnie będzie podjazd na silę pod 1.37 przed powrotem do problemów Grecji, Włoch, Hiszpanii i Portugalii.molmomas pisze:![]()
![]()
wiem co zrobi Europa by osłabić euro
![]()
![]()
![]()
zobacz na d1![]()
![]()