DayTrading: Poniedziałek 23.09.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 23.09.2013
Kiwi cos sie gniot zrobil jakis konsola dalej
-
- Pasjonat
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
- atlanticos
- Maniak
nie wygląda to dobrze (spadkowo) na m30 i h1na edku 
chodzi mi to wystąpienie Draghiego po głowie - czy jakiegoś psikusa nie chcą zrobic i do górnej bandy kanału d1 pofrunac...

chodzi mi to wystąpienie Draghiego po głowie - czy jakiegoś psikusa nie chcą zrobic i do górnej bandy kanału d1 pofrunac...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
a czy dla Draghiego i ekipy EUR nie jest zbyt drogie?... hiszpanskie, wloskie, greckie, slowenskie i inne exporty nie podniosa sie przy takim poziomie eur... a wiadomo, ze na inwestycje wenetrzne lub wzrost konsumpcji liczyc nie ma co, przy takim bezrobociu... who knows, what this maderfakers want to do with us,atlanticos pisze:nie wygląda to dobrze (spadkowo) na m30 i h1na edku
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- atlanticos
- Maniak
nie chodzi o to czy dla Draghiego jest euro za drogie tylko czy rynek nie wykorzysta jakiegos zdania jako pretekstu zeby wystrzelic np na ubiegłotygodniowe szczyty lub jesszcze wyżej. Ja w każdym bądź razie esce z piątku podziękowałem i czekam na odnowienie jej dużo wyżej lub... trochę niżej bo jesteśmy na silnym wsparciu któe nie chce na obecną chwilę nas puścicpedro pisze:a czy dla Draghiego i ekipy EUR nie jest zbyt drogie?... hiszpanskie, wloskie, greckie, slowenskie i inne exporty nie podniosa sie przy takim poziomie eur... a wiadomo, ze na inwestycje wenetrzne lub wzrost konsumpcji liczyc nie ma co, przy takim bezrobociu... who knows, what this maderfakers want to do with us,atlanticos pisze:nie wygląda to dobrze (spadkowo) na m30 i h1na edku

tylko że draghi musi zacząć kombinować by przechytrzyć rynek...
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- atlanticos
- Maniak
w piątek 3 wiedźmy rady nie dały zbic edka, dziś kolejne doleciały pod postacią słabszych PMI przemysłowych i też dużo nie zdziałały więc jak główny czarownik Draghi nie pomoże to wysoko polecimy bo jak coś nie chce spadac to....sami wieciemolmomas pisze:tylko że draghi musi zacząć kombinować by przechytrzyć rynek...

Ale Angela juz moze z powrotem z czystym sumieniem, mocnym mandatem wrocic do rządzenia, zarówno dojczlandem jak i jewropejskim sajuzem... wczoraj na pewno odebrala od Draghiego telefon z gratulacjami : )... moze to jest wlasnie TEN moment, zeby powiedziec pas... i spuscic Eda, tam gdzie jego miejsce, czyli w okolice 1.3 ...atlanticos pisze:nie chodzi o to czy dla Draghiego jest euro za drogie tylko czy rynek nie wykorzysta jakiegos zdania jako pretekstu zeby wystrzelic np na ubiegłotygodniowe szczyty lub jesszcze wyżej. Ja w każdym bądź razie esce z piątku podziękowałem i czekam na odnowienie jej dużo wyżej lub... trochę niżej bo jesteśmy na silnym wsparciu któe nie chce na obecną chwilę nas puścicpedro pisze:a czy dla Draghiego i ekipy EUR nie jest zbyt drogie?... hiszpanskie, wloskie, greckie, slowenskie i inne exporty nie podniosa sie przy takim poziomie eur... a wiadomo, ze na inwestycje wenetrzne lub wzrost konsumpcji liczyc nie ma co, przy takim bezrobociu... who knows, what this maderfakers want to do with us,atlanticos pisze:nie wygląda to dobrze (spadkowo) na m30 i h1na edku
chodzi mi to wystąpienie Draghiego po głowie - czy jakiegoś psikusa nie chcą zrobic i do górnej bandy kanału d1 pofrunac...![]()
chociaz z drugiej strony, to pejsaci karty rozdają w tej grze.... oni mają moc, bena drukare i ten gowniany fed...
a zloto juz zaczelo szalec

Jutro też jest dzień.
no i dlatego muszą kombinować, puścić plotkę a sprzedać fakt.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
kable wyciagniecie 1 h
zobaczymy co zrobi przy 50 fibo a gdzie tam 61 na 16100
zobaczymy co zrobi przy 50 fibo a gdzie tam 61 na 16100