DayTrading: Środa 18.09.2013
- roberttheus
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 18.09.2013
na moje nic nowego benek nie powiedział oni nic nie mogą i nie mają pomysłu na aktualną sytuację gospodarczą są bezradni i narobią jeszcze większego bigosu bedzie jazda zaraz w drugą stronę
windsurfing na falach trendu
roberttheus pisze:na moje nic nowego benek nie powiedział oni nic nie mogą i nie mają pomysłu na aktualną sytuację gospodarczą są bezradni i narobią jeszcze większego bigosu bedzie jazda zaraz w drugą stronę
Nie bedzie zadnej jazdy w druga strone. Inflacja rozjebie ten kraj za kilka lat i w koncu euro bedzie kosztowac 5 dolarow.
pojechali po stopach, chyba odwrot sie szykuje
jutro londki zdołkująroberttheus pisze:na moje nic nowego benek nie powiedział oni nic nie mogą i nie mają pomysłu na aktualną sytuację gospodarczą są bezradni i narobią jeszcze większego bigosu bedzie jazda zaraz w drugą stronę

W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

toz to wszystko robia illuminaci 

pejsy koncza prace.zobaczymy co skosni wymodza przez noc.na wszelki wypadek sl zostawiony.
Kusus pisze:roberttheus pisze:na moje nic nowego benek nie powiedział oni nic nie mogą i nie mają pomysłu na aktualną sytuację gospodarczą są bezradni i narobią jeszcze większego bigosu bedzie jazda zaraz w drugą stronę
Nie bedzie zadnej jazdy w druga strone. Inflacja rozjebie ten kraj za kilka lat i w koncu euro bedzie kosztowac 5 dolarow.
tak bedzie w gospodarce stagnacja po mimo dodruku i inflacja JAPONIA II spokojnie poczekac jak firmy beda zmniejszac zyski swoje w raportach i od nowa zwalniac ludzi jak bredza o spowlenieni i gorszych prognozach a niz stopie bezrobocia oni sa powazni
a dokladnie sa bezradni a durkowaniem takim doprowadza dopier odo katastrfy jak BANKA nastepna peknie
-- Dodano: śr 18-09-2013, 22:50 --
http://www.zerohedge.com/news/2013-09-1 ... fe-support
- roberttheus
- Maniak
fałszywe wybicie do piątku sprzedający dolara dostaną po d.,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Jak sadzisz jak nisko Edek spadnie w korekcie ???roberttheus pisze:fałszywe wybicie do piątku sprzedający dolara dostaną po d.,
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
- roberttheus
- Maniak
do poziomu który był oporem niedawno conajmniejTommy_Boss pisze:Jak sadzisz jak nisko Edek spadnie w korekcie ???roberttheus pisze:fałszywe wybicie do piątku sprzedający dolara dostaną po d.,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.