no Wuza dzis ladnie poplynal,ale nie oszukujmy sie i tak zarobil ogromne pieniadze,wpadki sie zdarzaja.Odpocznie i pojedzie w strone miliona

Nowy123 pisze:pedro pisze:już jest większa... trzeba myslec o przeprowadzce do Rosji chybaNowy123 pisze: bedzie wieksza BANKA niz 2007 roku
oni mają surowce, a jak dojdzie do wojen plemiennych, to się bedzie mozna tam schronic, oni beda bronic : )
to co robi FED, Ben, i całe to jankeskie ścierwo doprowadzic do mega, mega, mega depresji.
bezrobocie na swiecie spowoduje gigantyczne problemy dla wszystkich, a za 5-10 lat, hamubrger w stanach będzie 50 mln usd kosztował a nie 50 centow... inflacja zeżre wszystko, nie ma innej opcji...
a najgorsze jest w tym wszystkim to, że nic im nie mozna zrobic... nic, absolutnie nic...
schemat ponziego bydowany od ponad 100 lat przez FED pierdolnie z takim hukiem, że kometa która zabiła dinozaury będzie przy tym pierdnięciem, takim cichym
patrze i nie moge się nadziwic,....
)
MARIONETKA benaksteor BERNANKE I OBAMA od kad FED zaczal miec piecze i coraz wieksze wplywy to kazdy Prezydent to marionetka elity
teraz BErnanke odchodzi nie chcial nic popsuc a ta co przyjedzie tez marionetka nastepna jak piszesz nic nie mozna zrobic wojna walutowa niszcza dolca chca by inflacja teraz na swiecie dlugi caly swiat im splacal
ROSJA juz odeszla od dolca z CHinami i sie nie zdziwie ze coraz wiecej pans bedzie od papiera toaletowego USD drukowanego odchodzic w rozliczeniach jak tak dalej bedzie USA robic
najlepsze prognozys gorsze widac ze drukowanie juz nic nie daje w gospodarce jedynie BANKE pompuja ktora sie zakonczy tragicznie ja kkazda banka
ale jak BERNAKE i jego ekonomia to uzdrawianie gospodarki gielda a nie na odwrot to![]()
![]()
![]()
czekam co na to UE jak zaczn asie znowu glosy ze drogie EUR i sie odbje znowu na gospodarce czekam na Francuzow ja ksie odezwa
WLOSI tak samo tam problemy dalej spore ja kwidac no ale co tam
niech wkoncu drukarzy odetna i skoncza z glowna waluta USD
przy takim ruchu, kazdy kolejny pips jest oporemKredka pisze:Na złocie wisi jakiś opór 1366 czy mi się wydaje?