dokładnie jak piszesz benek to pinokioPiter80 pisze:Slaby dolar na reke usa.export odzyje,rentownosci spadna.Wszystko zalatwili za jednym zamachem.Pewnie nawet nie chcieli ograniczac QE3 tylko podpuche zrobili.Goldman rekomendowal pozycje dlugie.
DayTrading: Środa 18.09.2013
- roberttheus
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 18.09.2013
windsurfing na falach trendu
zloto chyba wraca w okolice 1400
pedro pisze:mam przeciek od wuja Sama, że QE zostaje, żadnego zwijania, dane dupne, inflacji brak, bezrobocie zbyt wysokie, gospodarka potrzebuje więcej darmowego koksu... tak więc, 1,3550 - 1,37 eurusd... ;P
taki scenariusz, no może poza tym 1,37 dziśjest chyba równie realny jak zmniejszenie qe o 10 mld... bo jezeli faktycznie, skurczenie o 10 mld, to imho wszystko w cenach mamy, aj?
a o 20-oo to jedynie bedzie wycinanie w każdą strone detalistow, spekulantow i tych co szukają łatwych i szybkich bejmów, co Państwo na ten scenariusz?
że tak powiem, mam dobre przecieki ... napisalem to okolo 15;) bless!... burn babylon!
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2013, 21:12 przez pedro, łącznie zmieniany 1 raz.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Goldman zawsze sciemnial,a raz powiedzieli prawde i kazdy sie odwrotnie ustawil
paradoks klamcy

musi przebić 1358 ale według mnie to kwestja czasu jest luzowanie więc hulaj dusza piekła nie maPiter80 pisze:zloto chyba wraca w okolice 1400
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

$PLN o 10 gorszy
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Chiny swoją potęgę zawdzięczają sztucznej, taniej walucieroberttheus pisze:dokładnie jak piszesz benek to pinokioPiter80 pisze:Slaby dolar na reke usa.export odzyje,rentownosci spadna.Wszystko zalatwili za jednym zamachem.Pewnie nawet nie chcieli ograniczac QE3 tylko podpuche zrobili.Goldman rekomendowal pozycje dlugie.

... powiedział akomodacyjne nastawienie polityki pienieznej

Ben Drukara Bernanke i jego pracodawcy, mają ubaw po pachy, z calego fakin świata, któremu grają na nosie...
Jutro też jest dzień.
- roberttheus
- Maniak
benek mówi o poprawie na rynku pracy jak to osiągnie jeśli coraz więcej ludzi zarabia kasę na forex i pierdzieli pracę
windsurfing na falach trendu
ktoś to musi zapłacić usrakom p....<°)))))>< pisze:ALe leje ben k wode maskra
prrognozy gorsze dla USA gospodarki podali to gorssze i zyski dla spolek jak ochlona zrozumieja ze cos nie tak jest![]()
a dokad nastepna BANke beda pompowac
droge EUR SIE ODBIJE ZNOWU NA UE gospodarce
DOKŁADNIE!.... wojny walutowe, kolejna bitwa wygrana przez pejsatych...[/quote]
ktoś to musi zapłacić usrakom p....[/quote]
a jak znowu caly swiat bedzie placil za dlugi USA
tamto mnie wybili odnowione S dax,8750 - SP500 1725 = 1729 jak sie obudza z Eufori bedzie do wyrwanie w druga strone tyle sama co dzis
duze L usdpln
to rana będzie zarobione 

Jutro też jest dzień.