Piter80 pisze:Ostatnio po kiepskich danych z us rynku pracy nim z reki zamknalem to bylem 1200 zl do tylu
Takze bez stopa mozna sobie niezlej lipy narobic.Wiekszosc osob sie szykuje na S.Nie wiem czy jakiejs pulapki nie zrobia i nie podjada 1.35.
ustaw sobie przy zamykaniu odchylenie od kwotowanej ceny 3-5 pipsów i zamkniesz w 99% bezproblemowo
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
Piter80 pisze:Ciekawe jak sie uj zachowa po danych z us? Wzialem S i chyba przed samymi danymi sl przyblize
Ja właśnie czekam na setup na S ale SL ok 10 pipek. Dla mnie granie bez SL to nie jest zbyt rozsądne. Jedynie odległy SL, żeby sie strzec MC i najwyżej wcześniej z reki zamykac. Ale SL dla mnie musi byc.
Kiepskie dane , ale chyba już bez wpływu na to co dzis ma do powiedzenia Ben , musi przedstawić pewna strategie , która na pewno nie opiera sie na dzisiejszych danych .
a gold gdzie bedzie, wtedy drożało złotko, teraz co spadnie do tysiączka
-- Dodano: śr 18-09-2013, 15:03 --
ropa, inflacja, wojna, a taki dobry setup był na to S, to sie posłuchało kolegów... za dużo informacji też nie dobrze
-- Dodano: śr 18-09-2013, 15:03 --
teraz można L spróbować małe jakieś też dobry steup
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
Hej. Po mojemu, Już wszystko jest ustawione. Dane swoje, cena swoje. Ktos tam ciągnie zdrowo za sznurki. Trzymają cene do władcy marionetek Bena. Po mojemu po Benie edzio do piekła. Czas oczywiscie zweryfikuje