Wpis spóźniony, miałem napisać go w piątek więc odniosę się do tego dnia. Zamknięte te 4 pozycje o których pisałem w poprzednim poście. Piątek dosyć ładny, były bardzo dobre okazje do zajęcia pozycji na edku, poruszamy się w klarownej strefie kanału... (patrz obrazek). W piątek wieczorem dograłem jeszcze parę złotych

i zostawiłem Kilka S' ... tu trochę ryzykowne posunięcie bo niebieska strefa którą wyznaczyłem jako moment otwarcia to jest na dwoje babka wróżyła. Ale i tak pozycje będą zamknięte z profitem
Jestem zadowolony z wyniku po tak krótkim czasie. Tak jak pisałem wcześniej miałem wpłacać co miesiąc ok. 700 zł. aby stopniowo zwiększać stan konta... ale wydaję mi się, że na tym etapie na razie jest to nie potrzebne. Bezpieczniej będzie trzymać część gotówki przy sobie i cieszyć się z tego, że jest "puki co lepiej niż zakładałem".
Piątek 13.09.2013:
Zamknięte 7 pozycji.
Zysk 159,85 zł.
Pips +107
Statystyka od września:
Zamknięte 88 pozycji.
Zysk 1752,13 zł.
Pips +1168
OFF TOP

Kupiłem po długich namysłach i szukaniu Mercedesa C220 CDI 2005 rok

trochę się złych rzeczy naczytałem ale jak dbasz tak masz... na razie nie mam problemu, właśnie chce go przetestować i wyjechać na urlop z GDA gdzieś w Pieniny. Zaskoczyły mnie dobre fotele.. na prawdę wygodny i zajebiście podoba mi się tył... taka mini wersja S klasy

Takie auto to i tak kres moich możliwości... jeszcze mam drugie Mercedesa A 170CDI z 99r. na fanjych oponkach i alu z AMG i też nie ma się czego czepiać... jeździłem nim przez 3,5 roku ale od 3 miesięcy trochę z nim walczę bo dopadł go kryzys wieku, wczoraj wymieniałem w nim zawias w drzwiach(pękają), a już czekają części do remontu zawieszenia z przodu a tak to chodzi jak malina (o dziwo). A clase oddałem hehehe mojej dziewczynie aby przekonała się jakie są ogólnie koszty utrzymywania auta... łącznie z naprawami i ubezpieczeniem i już po 1,5 miesiąca chodzi i marudzi, że ile na paliwo się wydaję a jak coś stuka to trzeba co chwilę (o zgrozo mechanikowi płacić więcej niż za części). Niech się uczy życia... bo nie jest tak łatwo. Niektórzy sami muszą sobie w życiu radzić ze wszystkim i dla nich wielki BROWAR za to
Pozdrawiam i załączam przykładową fote... też w srebrnym kolorze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.