DayTrading: Poniedziałek 16.09.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 16.09.2013
Kurnaaaaa przestawiony na LLLL wbrew sobie , ale w zgodzie z depoooo , jak teraz pier....olnie w ssss to ide zbierac makulature
W tym momencie wchodzenie w jakakolwiek pozycje to glupota. Moga byc wychylki po kilkadziesiat pips w obie strony. Trzeba czekac na wyrazny sygnal d1. Jak ja bym mial teraz wchodzic to w S z waskim stopem. Widac niezdecydowanie.Głupol pisze:Kurnaaaaa przestawiony na LLLL wbrew sobie , ale w zgodzie z depoooo , jak teraz pier....olnie w ssss to ide zbierac makulature
Ja trzymam s.Głupol pisze:Kurnaaaaa przestawiony na LLLL wbrew sobie , ale w zgodzie z depoooo , jak teraz pier....olnie w ssss to ide zbierac makulature
The only way is up
Kusus pisze:W tym momencie wchodzenie w jakakolwiek pozycje to glupota. Moga byc wychylki po kilkadziesiat pips w obie strony. Trzeba czekac na wyrazny sygnal d1. Jak ja bym mial teraz wchodzic to w S z waskim stopem. Widac niezdecydowanie.Głupol pisze:Kurnaaaaa przestawiony na LLLL wbrew sobie , ale w zgodzie z depoooo , jak teraz pier....olnie w ssss to ide zbierac makulature
Całkowicie się zgadzam, decyzja w okolicach 1,341
To może być tak - drukujemy, wszyscy wskakują w L a rynek.... sru

Może ktoś pamięta jak rok temu Benek ogłaszał QU3 (13.09) wcale rynek nie poleciał w kosmos tylko 1,5 figury do góry i zawrócił. Trzeba być ostrożnym.
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
czemu ze szmatławca ? przecież to interia, czyli rmf a nie fakt ...molmomas pisze:info ze szmatławca ??
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
no ale brukowiec taki o pierdołach piszą czasem że głowa boli...
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
co jest brukowcem ? RMF cytujący AP ?molmomas pisze:no ale brukowiec taki o pierdołach piszą czasem że głowa boli...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Myślę , że czeka Nas kilka tygodni wojny podjazdowo-psychologicznej na froncie Obama Putin . FED przy nich to czytelna , otwarta księga

Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono

ale to tylko takie fantastyczno-naukowe dywagacje... niewyspany jestem

Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"