DayTrading: Poniedziałek 16.09.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 16.09.2013
musimy na hamburgierów poczekać i zobaczymy jak oni zamkną świecę, albo jak zaczną ciągnąć
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
teraz masz dobrą opcję na L, ze stsosunkowo małym SL....
-- Dodano: pn 16-09-2013, 10:36 --
no to nie poszło
grunt to sie odnaleźć w nowych warunkach
-- Dodano: pn 16-09-2013, 10:36 --

grunt to sie odnaleźć w nowych warunkach

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
a kto mila zbankrutować na luce 60 pipsow hmmm jesli ktos oczywiście trzyma pozycje na week i ma mala depo codo takich niespodzianeksteven69 pisze:dobra ludzie, jak ktos juz zbankrutowal to polecam na poprawe humoru![]()
http://www.youtube.com/watch?v=r939HzKpa98
ja do nich nie należne nie trzymam na week pozycji jedynie mnie na DAX wycieli ale S odnowiłem i SP500 tez S
S na Kabla
-- Dodano: pn 16-09-2013, 10:54 --
zobaczymy czy kabel ruszy za EDKIEM czy znowu ktoras para przeklamuje

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Jak swieca h4 sie tak zakonczy lub wyzej to jestesmy dzisiaj 100 wyzej na kablu wiec wchodzenie w S jest co najmniej nieracjonalne....Nowy123 pisze:a kto mila zbankrutować na luce 60 pipsow hmmm jesli ktos oczywiście trzyma pozycje na week i ma mala depo codo takich niespodzianeksteven69 pisze:dobra ludzie, jak ktos juz zbankrutowal to polecam na poprawe humoru![]()
ja do nich nie należne nie trzymam na week pozycji jedynie mnie na DAX wycieli ale S odnowiłem i SP500 tez S
S na Kabla
zobaczymy czy kabel ruszy za EDKIEM czy znowu ktoras para przeklamujejak w Piatek
EUR USD w dol KAbla trzymali i pozniej EUR USD ciegli w gore
na edku korekta po weekendowej luce, myśle że powoli dojdzie do 1.33200-300
BRENT zadziwia 200 pipa w 30minut
-- Dodano: pn 16-09-2013, 11:14 --
-- Dodano: pn 16-09-2013, 11:14 --
co dalej jak tam dojdzie?GhostWolf pisze:na edku korekta po weekendowej luce, myśle że powoli dojdzie do 1.33200-300
Tak myślę!
Tak myślę!
Kusus pisze:Jak swieca h4 sie tak zakonczy lub wyzej to jestesmy dzisiaj 100 wyzej na kablu wiec wchodzenie w S jest co najmniej nieracjonalne....Nowy123 pisze:a kto mila zbankrutować na luce 60 pipsow hmmm jesli ktos oczywiście trzyma pozycje na week i ma mala depo codo takich niespodzianeksteven69 pisze:dobra ludzie, jak ktos juz zbankrutowal to polecam na poprawe humoru![]()
S na Kabla
zobaczymy czy kabel ruszy za EDKIEM czy znowu ktoras para przeklamujejak w Piatek
EUR USD w dol KAbla trzymali i pozniej EUR USD ciegli w gore
luka przyciaga to raz dwa luka na indeksach tez przyciaga bedzie szczegolnie ze na szczytach sa pomijajac taki DAX a reakcja byla przesadzona co do rezygnacji tego S na stolek BERNANKIEGO
ja mam S i zabezpieczone juz na zysk

1600 jeszcze rykosztem moga ale tez juz mocno na d1 oscylatory tez juz rozgrzane do czerwoności

-- Dodano: pn 16-09-2013, 11:16 --
przynajmniej do polowy luki zjazd jak by nie chcieli jej domykac
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Witam,
Ujek to się ze mną w kotka i myszkę dziś bawi
Czekam aż wybije a on ......
Ujek to się ze mną w kotka i myszkę dziś bawi

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
a on się skonsolidował i zamknął w sobieTommy_Boss pisze:Witam,
Ujek to się ze mną w kotka i myszkę dziś bawi![]()

nie mniej, wydaje mi się że prędzej 98.00 niz up, czy h4 tam mozna się rgr'a doszukiwac ?
ale z drugiej strony, te luki moznaby podomykac : ) na dwoje babka wrozyla...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski