Mysle ze dobrym zalozeniem jest uswiadomic sobie poziom 1.37 na edku. Nawet jesli dolar ma sie umacniac po fedzie co akurat jest niedorzeczne to najpierw bedziemy oscylowac w przedziale 1.34 - 1.37 i to jest dobry punkt wyjscia do wszelakich analiz. Uklad swiec na wysokich interwalach takze przemawia za taka teoria. Na dzien dzisiejszy spodziewam sie kinsoli w przedziale do +- 50% ostatniego gap'a ze wskazaniem na korekte a wiec bez fajerwerkow. To samo tyczy sie kabla.
pamiętaj powiedzenie "każdy pretekst dobry"
bo w ostatnim weekendzie taki właśnie pretekst wykorzystano do stworzenia luki.
być może luki na której się grubasy w edka zapakowały na S.
plna na dziś, na chwile obecną tak to widzę
euro jpy S
BRENT L
edek ??? na denku tej konsoli można było podkupowĆ
-- Dodano: pn 16-09-2013, 10:13 --
OJ, czyzby w euro jpy przezrobić bedzie trza się w L ???
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
nie zauważyłem tego orgra...
liczyłem bardziej na to
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
jak już znalazłeć go na h1 czy m30 to teraz zobacz jak on wygląda z perspektywy D1 czy h4, nie wzioł sie tam z nikąd i nie bez przyczyny.
Bardzoej mnie japoniec zastanawia