jen-yy pisze:Kusus pisze:CrawBerry pisze:Fajnie na edku widać jak wszyscy wpakowali S na 14:30 poleciało w dół a tu lepsze dane i szybko o kurde lepsze dane lecimy w góre

Albo nie masz pojecia o czym mowisz bo to co napisales to belkot albo sie pomyliles w logice i nomenklaturze zdania.
Edek - cel 1.34
grzecznie pytam, z czego to wynika?
Pytac wolno a nawet trzeba.
Oczywiscie jest to tylko moje zdanie.
Eur/usd
Nie bede sie skupial na makroekonomii bo nie wiem czy ma to jakiekolwiek znaczenie do posiedzenia fed'u - ba, nie ma w ogole. Zwroc uwage, ze inwestorzy boja sie realizowac zlecenia lub robia to impulsywnie co widac w punktach publikacji danyvh w zwiazku z czym uwazam ze na najblizszy czas edek pozostanie w konsolidacji 1.32 - 1.34 ale do rzeczy....
Uwazam ze lizniemy 1.34 bo:
1. H4 2 impulsy w tym tygodniu - zobacz przelamywanie oporow i przegrzanie euro, rynek szybko dyskontuje dane i szybko skupuje fakty pod euro
2. Alktualnie jestesmy w PP i widac na h4 kolejny impuls i chec to wyprzedazy, zreszta po odbiciu od dolnej bandy h1, h4, d1
3. W1 - moim zdaniem mamy 2 tygodnie korekty za soba i rynek ma chec na co najmniej podwojny szczyt 1.34.
4. Wektor szybkosci wyprzedazy i umacniania euro jest dwa razy szybszy w dolnych granicach swiec - szczegolnie zwroc uwage na poziom w okolicach 1.31 i na knot w1
Kolejnym argumentem choc pewnie wiekszosc mnie wysmieje jest to ze zwyczajnie widac jak rynek zmierza po 1.34. Ja wcale nie twierdze ze do niego dobije ale mam wrazenie ze tam siedzi gruba kasa.