DayTrading: Środa 11.09.2013
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 11.09.2013
No to Ujek odpalaj dopalacze i jazdaaa !!! 

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

Tommy_Boss pisze:No to Ujek odpalaj dopalacze i jazdaaa !!!

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
index dolara - interwał H4... miejsce warte obserwacji w kontekście par dolarowych...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
ujek dziś na czerwono
może jest szansa na jakiś rewers w środku tygodnia
-- Dodano: śr 11-09-2013, 18:26 --
myślę że los misiów na uj w ostatnim czasie był zależny od interwencji militarnej, tematu na chwilę obecną nie ma, więc mogą spadać pod inne czynniki
AT obecnie może grać pierwsze skrzypce, to znaczy bardziej niż ta informacja fundamentalna o ataku

myślę że los misiów na uj w ostatnim czasie był zależny od interwencji militarnej, tematu na chwilę obecną nie ma, więc mogą spadać pod inne czynniki
AT obecnie może grać pierwsze skrzypce, to znaczy bardziej niż ta informacja fundamentalna o ataku
to samo Sp500 bo hospodarce wojenka by sprzyjalapr7emo pisze:ujek dziś na czerwono![]()

cos mi tu zle pachnie

sapinka jedzie na wzrostowych świecach, czyli gracze mają przekonanie że rezerwa federalna da sobie jeszcze czas do namysłu
-- Dodano: śr 11-09-2013, 18:41 --
aa zresztą nie wiem jak to jest
kiedyś pamiętam tu pisałem na forum że rynek będzie zachowywał się względem decyzji o zmniejszeniu skupu obligacji, ale wtedy na pierwszy plan wejdą pozostałe czynniki jak dane fundamentalne ze stanów
dowolnie to mogą pokazywać w mediach
-- Dodano: śr 11-09-2013, 18:43 --
apple ponoć dziś zanurkowało, wczoraj pokazywali jakieś telefony
pamiętam jak nasza firma, bodajże cd projekt, długi czas był wzrost na akcjach a jak przyszła premiera to akcje poleciały w dół, jeszcze próbowali to tłumaczyć na cnbc że jakieś efekty w grze są niedopracowane, a to po prostu jakaś procedura zachowawcza inwestorów hehe
aa zresztą nie wiem jak to jest

pamiętam jak nasza firma, bodajże cd projekt, długi czas był wzrost na akcjach a jak przyszła premiera to akcje poleciały w dół, jeszcze próbowali to tłumaczyć na cnbc że jakieś efekty w grze są niedopracowane, a to po prostu jakaś procedura zachowawcza inwestorów hehe
jeśli chodzi o cd projekt to tak już jest. Zawsze gra się pod premiere, a później dół. Teraz nie wiadomo w sumie jak to będzie bo w 2014 mają wiedźmina, a rok później kolejną dużą gre, więc różnie może być. No ale to nie temat tutaj na to
kupuj plotki sprzedawaj fakty
ale by byl nuumer fed oglasza koniec drukowania a dolar w dol
to by sie wielu zdziwilo

ale by byl nuumer fed oglasza koniec drukowania a dolar w dol

ostanio pokazali raport cos 3,5 mln zysku a kapitalizacja siega 1,2 mld zlpr7emo pisze:sapinka jedzie na wzrostowych świecach, czyli gracze mają przekonanie że rezerwa federalna da sobie jeszcze czas do namysłu
aa zresztą nie wiem jak to jestkiedyś pamiętam tu pisałem na forum że rynek będzie zachowywał się względem decyzji o zmniejszeniu skupu obligacji, ale wtedy na pierwszy plan wejdą pozostałe czynniki jak dane fundamentalne ze stanów

a edek ciagnie do gory