a jak bedzie zobaczymy

raposo pisze:Do historycznego szczytu jeszcze trochę miejsca jest. Myślę, że pułapka będzie czekać właśnie gdzieś tam i jeśli wybijemy górą to dopiero za drugim podejściem...
trav pisze:Wziąłem S na Daxie po 8480 SL powyżej 8500
Ale czuję, że popołudniu mogą zrobić jeszcze ruch w górę.
Nowy123 pisze:raposo pisze:Do historycznego szczytu jeszcze trochę miejsca jest. Myślę, że pułapka będzie czekać właśnie gdzieś tam i jeśli wybijemy górą to dopiero za drugim podejściem...
nic SL sie przestawi nad szczytem i jeszcze S na 8510 8550 8535 ustawiwrazie W
jak by jeszcze takie HT po SL zrobili jak ostanio na swiecach widnieje
powyzej 8500
-- Dodano: śr 11-09-2013, 11:48 --
liczac na ten ruch czyli takie HT wyczyszczenie SL ustawilem SL wyzej i S oczeujace na 8510 8535 i 8550
Kusus pisze:Nowy123 pisze:raposo pisze:Do historycznego szczytu jeszcze trochę miejsca jest. Myślę, że pułapka będzie czekać właśnie gdzieś tam i jeśli wybijemy górą to dopiero za drugim podejściem...
nic SL sie przestawi nad szczytem i jeszcze S na 8510 8550 8535 ustawiwrazie W
jak by jeszcze takie HT po SL zrobili jak ostanio na swiecach widnieje
powyzej 8500
-- Dodano: śr 11-09-2013, 11:48 --
liczac na ten ruch czyli takie HT wyczyszczenie SL ustawilem SL wyzej i S oczeujace na 8510 8535 i 8550
Rozumiemy ze jak cie znowu nie bedzie przez pol roku to bedzie to znaczylo ze znowu wyzerowales depozyt?
-- Dodano: śr 11-09-2013, 12:15 --
Zawiodlem sie na kablu. Zamknalem po pierwotnym zalozeniu. Dziwnie dyskontowana cena a potem przegrzanie funta po danych mowia mi ze bedzie ciezki zlapac trend na kablu.
nie ładnie kłamaćNowy123 pisze:niegy nie mialem wyzerowaneg odepo to raz
przykro mi nie mialem mam strategie ktorej sie trzymam a co najważniejsze odpowiednie dobieranie wielkości pozycj do depo unikac duzego ryzykaxantiros pisze:nie ładnie kłamaćNowy123 pisze:niegy nie mialem wyzerowaneg odepo to razkażdy miał wyzerowane depo, przynajmniej raz na początku przygody
ja jednoKusus pisze:Ja sie wyzerowalem 2 razy zanim zaczalem zarabiac. Poczatkowa moja psycha w ogole nie pozwalala mi skutecznie grac. Gram 4 lata a od 2 dopiero nie trace lub zarabiam![]()