DayTrading: Wtorek 10.09.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 11 wrz 2013, 00:00

Wzrost
7
20%
Bez zmian
3
9%
Spadek
25
71%

Liczba głosów: 35

Piter80
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Wtorek 10.09.2013

Nieprzeczytany post autor: Piter80 »

Graja na czas i tyle.Gdyby USA chcialo uderzyc na Syrie to by to zrobili juz dawno.To jest czesc jakiegos planu :D

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

Izrael bodajże wczoraj skończył montaż tarczy antyrakietowej na swojej granicy, czy przygotowanie do działań militarnych jest efektywniejsze od pośpiesznego ruchu? myślę że tak, tu nie ma mowy o ukazywaniu zwłoki jako równoważnik słabości społeczności międzynarodowej

http://fakty.interia.pl/raport-rewolucj ... Id,1024451
w końcu Sikorski coś utworzył konstruktywnego, jeszcze niedawno śmiali się z niego :)

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

Tak , planu Rockefellerów !!! :d

A Sikorski dał im SZACHA a niedługo Obama dostanie MATA !!! :d
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

Awatar użytkownika
<°)))))><
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <°)))))>< »

Piter80 pisze:wszyscy czekaja na Obame :?
Ja myśle że na bolszewików to oni grają pierwsze skrzypce :wink:
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI :!:

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Kerry to meet Russian foreign minister on Thursday
http://www.fxstreet.com/news/forex-news ... 61a830a7ef

Piter80
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Piter80 »

Nie uwazacie,ze jakies to wszystko naciagane ostatnio?Reakcja rynku w piatek.Na niby slabe dane z rynku pracy(od kiedy to spadek liczby bezrobotnych to slabe dane?)Ta cala Syria i pompowanie euro,gdy coraz gorsze dane wychodza z eurostrefy.Pewnie jak fed nawet sie popisze za tydzien to i tak dolar zanurkuje :?

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

ponoć kryzys jest zażegany według polityków i bankierów centralnych... więc trzeba może patrzeć z nowej perspektywy która zmienia interpretacje

ze stanami jest taka sprawa ze są dane i "ryzyko" zacieśniania mogące umocnić dolara albo oddalić to widmo

trochę brakuje tych jazd po kilkaset punktów :D

Awatar użytkownika
fozzie
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: fozzie »

wg. mnie w tym artykule dokładnie jest opisane o co tak naprawdę chodzi w konflikcie na Bliskim Wschodzie
http://www.pch24.pl/dlaczego-syria-sply ... 257,i.html
co Cię nie zabije to Cię wzmocni

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Piter80 pisze:Nie uwazacie,ze jakies to wszystko naciagane ostatnio?Reakcja rynku w piatek.Na niby slabe dane z rynku pracy(od kiedy to spadek liczby bezrobotnych to slabe dane?)Ta cala Syria i pompowanie euro,gdy coraz gorsze dane wychodza z eurostrefy.Pewnie jak fed nawet sie popisze za tydzien to i tak dolar zanurkuje :?

racja ale ANalizaraz dwa jest opcja ze robia short sqqqz pod FED lub bankstera wie ze FED nie zaciesniw Wrzesniu i podniosa limit dlugu dla mnie cos tu smierdzi ;))))

-- Dodano: wt 10-09-2013, 22:58 --
pr7emo pisze:ponoć kryzys jest zażegany według polityków i bankierów centralnych... więc trzeba może patrzeć z nowej perspektywy która zmienia interpretacje

ze stanami jest taka sprawa ze są dane i "ryzyko" zacieśniania mogące umocnić dolara albo oddalić to widmo

trochę brakuje tych jazd po kilkaset punktów :D
wiemy co sie zawsze dzialojak te pjace wieszczyly koniec kryzysu :))))

jak na razie to tylko i wylacznie odbicie w gospodarkach a dane ostanie to juz co innego pokazywaly moze to byc odbicie zdechlego kota :))) lecz ulice trzeba wciagnac jeszcze raz w akcje :)))

DAX mi wybio SL na 8465 no nic nie bede ubolewac bo tyle c ona L dali to sobie odnowie S znowu wyzej :) to jedno S z 8460 trzymam

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

ile czasu europa była w kryzysie? jeszcze mieszkałem na starym mieszkaniu hehe
nie jednemu ten "psychologiczny" kryzys rozwalił młodość, wydaje mi się że szczególnie w Polsce gdzie po wydatkach nie zostają oszczędności
powiem tak, nie ma już (w bieżącym okresie) krzyczących nagłówków gazet że jakiś kraj potrzebuje pomocy, w skali mikro jakby się zagłębić to niektóre kraje jak Holandia, Norwegia kombinują przed wyborami by udupić emigrantów, że niby oni mają znaczący wpływ na zmniejszone PKB
myślę że góra rok, dwa lata i zabraknie rąk do pracy a kryzys kolejny dopiero będzie planowany

taka hiperinflacyjna akcja była by ciekawa :lol:

Zablokowany