DayTrading: Wtorek 10.09.2013
Re: DayTrading: Wtorek 10.09.2013
BRENT pyknoł 100 pipek w 15 minut, udało sie załapać duże L i teraz duże S , pierwszy dzień i prawie 120 pipek do przodu bomba
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Ujkowi puszcza zaparcie i będzie miał parcie na UP !!!!
m1 na ejmanie podpowiada wzrosty
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
GBP JPY 15750 male S na cofke razem z SP500 ja kluka otworza kasowy i cofna i U J
-- Dodano: wt 10-09-2013, 13:47 --
na DAX SL 8465 S 8420 i 8430 TP 8350 pierwsze drugie 8300
-- Dodano: wt 10-09-2013, 13:47 --
na DAX SL 8465 S 8420 i 8430 TP 8350 pierwsze drugie 8300
Gruby opór na kangurze wciąż się trzyma... pęknie po wejściu pejsów czy raczej zrobi za ostateczny sufit i koniec v w 5 ?
Market action discounts everything
Atakujemy opór na EURJPY... Wybicie górą otworzy drogę do 138.60. Obstawiam jeszcze jedną cofkę i wtedy dopiero właściwy ruch w górę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
cenna uwaga. warto zwrócić uwagę na wykres t6godniowy, na którym to trójkąt wzrostowy formuje sie już od kilku tygodniraposo pisze:.... otworzy drogę do 138.60.....

Tak myślę!
Tak myślę!
- harymilloki
- Maniak
Złoto....
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Złoto też wygląda ciekawie... Zobaczymy na ile silna jest krótkoterminowa linia trendu wzrostowego
. Akurat odbicie wypada na zbiegu z poziomym wsparciem.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
lepiej BRENT patrz
lepiej BRENT patrz dziś 250 pipek do zarobienie było, tylko w jednym kierunku
lepiej BRENT patrz dziś 250 pipek do zarobienie było, tylko w jednym kierunku
Tak myślę!
Tak myślę!