DayTrading: Wtorek 10.09.2013
- kubuś puchatek
- Gaduła
Re: DayTrading: Wtorek 10.09.2013
E/J- dobre miejsce do S, kończymy już falkę. Możliwość większej korekty.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
No Ujek to dziś rewelka i Edziu z S też pięknie sie zapowiada 

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
atlanticos pisze:a ja wyłączyłem L z piątku i przepakowałem w S - wydaje się że powinien nastąpić powrót do dyskontowania ograniczenia QE. Nikt przy zdrowych zmysłach nie zaryzykuje przed posiedzeniem FED'u i nie powinniśmy zobaczyć pokonania 1.33 ale to tylko FOREX. Jeśli będzie gruby UP na edku to dopiero po decyzji FED'u o ograniczeniu QE lub jego braku wg mnie.
Jak kolega wspomniał wyżej index dolara jest na wsparciu wiec dobre miejsce żeby się przesiąść... Poza tym inne pary z dolarem tez na wsparciach lub oporach wiec wygląda jakbyśmy wypełnili korektę a dane z piątku były dla niej zapalnikiem
wszysko fajnie ale dofedujeszcze troche czasu licze ze cofna do 13200
Dzisiaj, 10:00 Włochy: PKB K/K (poprz. -0.60%)
Dzisiaj, 10:00 Włochy: PKB R/R (poprz. -2.40%)
Witajcie.
Taka propozycja na Edka.
Ktoś potwierdzi, zaneguje?
Taka propozycja na Edka.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
liczylem na taki ruch wczoraj na sesji USA a tym bardzij na AZJI pod NIKKIE i nic a tu dopiero LONDYN ruszyl cos te AZJATY zawodza ostanio co do oslabiania swojej waluty po mimo ze NIKKIE w goreTommy_Boss pisze:No Ujek to dziś rewelka i Edziu z S też pięknie sie zapowiada
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Oby tak byłoKundziu pisze:Witajcie.
Taka propozycja na Edka.

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
ujek wali setkę.
Byle się nie porzyga i nie pójdzie spać bo może w końcu by się udało wybić do 101
Byle się nie porzyga i nie pójdzie spać bo może w końcu by się udało wybić do 101
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Nowy123 pisze:liczylem na taki ruch wczoraj na sesji USA a tym bardzij na AZJI pod NIKKIE i nic a tu dopiero LONDYN ruszyl cos te AZJATY zawodza ostanio co do oslabiania swojej waluty po mimo ze NIKKIE w goreTommy_Boss pisze:No Ujek to dziś rewelka i Edziu z S też pięknie sie zapowiada
Też na skośnych czekałem i do 02:00 siedziałem zamiast spać

Nikt przy zdrowych zmysłach nie zaryzykuje przed posiedzeniem FED'u i nie powinniśmy zobaczyć pokonania 1.33 ale to tylko FOREX. Jeśli będzie gruby UP na edku to dopiero po decyzji FED'u o ograniczeniu QE lub jego braku wg mnie.
Racja ....zgadzam sie
Racja ....zgadzam sie