Zakładam ten dziennik żeby mieć motywację do grania i nie popełniania głupich błędów.Będę tu wrzucał swoje trade'y te bardziej udane żeby było mi miło sobie popatrzeć

tutaj link: http://www.forexfactory.com/tymek1403
Moja "przygoda" z fx zaczęła się w czerwcu gdy zobaczyłem jakieś reklamy,później zapytałem najmądrzejszego wujka Google'a z czym to się je i natknąłem się na różne blogi,że można zarobić dużo,szybko i prawie bez ryzyka... Znalazłem gdzieś reklamę plus500(czego bardzo żałuje) i otworzyłem konto gdzie po rejestracji uzyskałem bonus chyba 75zł udało mi się dojść do 100 więc cieszyłem się jakbym dostał nowe klocki lego w wieku 4 lat.Niesiony falą sukcesu zdecydowałem,że wpłacę 200zł bo przecież za rok będę już milionerem

Drugim etapem tejże przygody było natknięcie się na to forum i śledzenie journali i daytrading'owych tematów ktoś wrzucił link do tradimo.com gdzie jest możliwość otrzymania 100euro za wypełnienie kilku quizów.Zrobiłem to i otrzymałem swój kapitał po kilku dniach

Styl gry?- styl pijanego mistrz.
Czym się kieruje i o co opieram swoje zagrania?- Kieruje się rozumem i chęcią zysku(niestety) a zagrania opieram o niekoniecznie zrozumiałe strategie,trendy i wyczucie tego co się stanie.
usunięto link referencyjny Ink.