Mlody22 pisze:Jak dluga czeka sie na przesłanie danych do konta demo?? Wczoraj rano wypełniłem formularz i jedyne co mi jak narazie przyszło na e-mail to jakaś reklama z promocją od armady a danych do konta jak nie było tak nie ma
To dziwne. Wszystko przychodziło błyskawicznie zawsze.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Mlody22 pisze:Jak dluga czeka sie na przesłanie danych do konta demo?? Wczoraj rano wypełniłem formularz i jedyne co mi jak narazie przyszło na e-mail to jakaś reklama z promocją od armady a danych do konta jak nie było tak nie ma
Armada nie wysyła danych do dema na maila. Hasło ustalasz sam, a numer konta wyświetla się od razu po wypełnieniu formularza. Załóż nowe demo i od razu sobie skopiuj nr rachunku.
edit:
Informacja odnośnie wspomnianej wcześniej promocji NFP 50 PLN - kontaktujcie się z brokerem dopiero po zaksięgowaniu wpłaty na rachunku.
www.ForexClub.pl
Aktualności i edukacja Forex, Akcje, ETF, Opcje, Futures, Crypto
Forex Club Tools dla MT4 i MT5
Program Podatek oblicz podatek od zagranicznego brokera
ok teraz jest ok wszystko działa, ale mam jeszcze jedno pytanie odnośnie OCT. za kazdym raem gdy uruchamiam platformę wyskakują mi zapytania o funkcje dll. jak ustawić że by z każdym razem nie pytał o te funkcję.??
Mlody22 pisze:ok dzieki. macie jakiś kontakt do pana Andrzeja autora oct?? można z nim bezpośrednio pogadać bo mam kilka pytań a niechce zaśmiecać wątku
Mlody22 pisze:ok dzieki. macie jakiś kontakt do pana Andrzeja autora oct?? można z nim bezpośrednio pogadać bo mam kilka pytań a niechce zaśmiecać wątku
Po prostu napisz do Niego na PW. Mi zawsze cierpliwie odpowiadał na moje lamerskie pytania