Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

co nie mienia faktu, ze jest to nie wporzadku, gdy osoby majace konto bezposrednio w armadzie maja gorsze warunki niz klienci wyhaczeni prez ib, i gdy nie ma mozliwosci zmiany, narazie to wyglada, wciskac byle jakie gowno byle szybciej byle wiecej bo i tak wiadomo, ze lamus wplaci kase , straci, i juz po nim, a kolejne mieso armatnie jest niezbedne, i wiadomo ze tak jest i ja sie nie ludze, ale uczciewiej byloby gdyby kazdy bezposredni klient armady, ktory ma u nich konto np rok, mial takie same i niegorsze warunki jak najnowszy klient zlapany przez naganiacza zwanego ib, wiem wiem uczciwosc z biznesem nie ma nic wspolnego, tak tylko puszczam wodze fantazji :d

Mlody22
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Mlody22 »

Witam zamierzam założyć koto real u armady. Może sie ktoś wypowiedzieć jak to jest z tymi poślizgami ??? ja zazwyczaj skalpuje max vol. to 0.5 lot i gram tylko na parach walutowych raczej z dużą płynnością, Czytając wzceśniejsze wypowiedzi mam mieszane uczucia.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Czy grasz na danych? Jeśli nie to nie miałbym obaw. Jeśli tak to cóż... Tutaj jest loteria i skala poślizgów może być różna w zależności od danych makro, reakcji rynku, aktualnej płynności - i to dotyczy wszystkich brokerów STP/ECN.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Mlody22
Stały bywalec
Stały bywalec

niegram na danych. Dzięki za odpowiedź

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nowa promocja w Armada Markets, także dla dotychczasowych klientów:
Każdy, kto zdeponuje co najmniej 300 zł (lub 100 USD, EUR, GBP) otrzyma jednorazowy bonus w wysokości 50 zł (lub 15 USD, EUR, GBP). Aby otrzymać bonus, po prostu wyślij nam maila na adres pomoc@armadamarkets.pl z hasłem: NFP oraz numerem swojego konta live.

Promocja trwa do 30 października. Jeden Klient może otrzymać bonus tylko raz. Aby wypłacić bonusowe środki należy obrócić min. 3 lotami.
Zachęcamy do skorzystania.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bfx »

Witam. Przed chwila zamknelo mi sie zlecenie mimo ze cena zawrucila o 0.1 pipsa przed nim. Gralem longa wiec to na pewno nie spread. Ostatnio braklo mi tyle samo do tp i jakos sie nie zamknelo. Dodam tylko ze bymbym juz na ladnym plusie.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Jaki rodzaj konta? Exchange czy Classic?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bfx »

Clasic
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"

Mlody22
Stały bywalec
Stały bywalec

Jak dluga czeka sie na przesłanie danych do konta demo?? Wczoraj rano wypełniłem formularz i jedyne co mi jak narazie przyszło na e-mail to jakaś reklama z promocją od armady a danych do konta jak nie było tak nie ma :(

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Informacja ze strony brokera:
Uwaga: Na koncie Classic wyświetlany jest wykres z konta Exchange. W związku z tym, należy pamiętać o różnicy w cenie ask / bid o 0,3 pips. (Ask + 0,3p, Bid – 0,3p). W oknie zlecenia oraz w terminalu, cena wyświetla się prawidłowo.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ