Najuczciwsi brokerzy

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
jacemali
Uczestnik
Uczestnik

Najuczciwsi brokerzy

Nieprzeczytany post autor: jacemali »

Od jakiegoś czasu testuje demo platform transakcyjnych, wszystko jest ok ale jak to wygląda w realu.

Proszę o podawanie najuczciwszych brokerów, bez względu na koszty.

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Re: Najuczciwsi brokerzy

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

Nikt czegoś takiego Ci nie poda. Bo co z tego, że trader X, który utrzymuje konto na zero, powie, że broker Y jest super. A ktoś skalpujący u tego brokera i zarabiający trafił na wiele przeszkód, rekwot etc?

Ja sam miałem kilka lat temu ogromny problem z wyborem brokera pod mój system i nawet bardzo doświadczeni traderzy polecali mi brokerów mówiąc, że nie mają z nimi problemów. A ja po większych zyskach mieć zaczynałem.

Nie da się obiektywnie stwierdzić, a już na pewno nie powinno się szukać opinii większości. Skoro większość traci, to i brokerzy nie mają żadnego interesu w sprawianiu im problemów. Więc opinia większości u złego brokera, będzie opinią ludzi z grupy tracących z błyskawiczną egzekucją etc.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

jacemali
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: jacemali »

Zgadzam się z Tobą ale przykładowo Plus500 ma bardzo wiele negatywnych opinii, szczerze mówiąc nie znam nikogo kto był by u nich zadowolony a już na przykład Dukascopy cieszy się dobrą opinią.

Moje pytanie dotyczy nie tyle spredu i swapu co braku możliwości otwarcia/zamknięcia pozycji oraz niewypłacaniu zarobionych pieniędzy.

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

jacemali pisze:Od jakiegoś czasu testuje demo platform transakcyjnych, wszystko jest ok ale jak to wygląda w realu.

Proszę o podawanie najuczciwszych brokerów, bez względu na koszty.
A ja proponuję żeby kolega odrobił minimum pracy domowej i poczytał stosowne wątki traktujące o brokerach. Wystarczająco dokładnie od lat to zagadnienie jest na tym forum omawiane. Sukces na forex to przede wszystkim praca własna a czytanie jest jednym z najłatwiejszych jej aspektów. Problemy z samym czytaniem jako takim wykluczam. :?

ODPOWIEDZ