na to wyglądaButterfly pisze:witam!
na godzinowym kangurze trójkąt?
DayTrading: Piątek 30.08.2013
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 30.08.2013
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
a gdzie ten kapitał popłynie ? na lokaty za 1%, czy może na giełdy które są na szczytach ?ZielonaMgielka pisze:Brak QE to odplyw kapitalu z obligacji ->mniejsza podaz na USD
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Niezdecydowanie na rynku. Chyba nie ma sensu dzisiaj grac.
ewentualnie taki wariant (nietoperz)?atlanticos pisze:na to wyglądaButterfly pisze:witam!
na godzinowym kangurze trójkąt?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Brak zysków to jeszcze nie strata.
czyli dzień jak codzieńKusus pisze:Niezdecydowanie na rynku. Chyba nie ma sensu dzisiaj grac.

Witajcie.
Może przed wejściem USA zrobią szybkiego nurka na EU do 1.3200 i odbiją? (koniec miesiąca)
Czort jeden wie.
Może przed wejściem USA zrobią szybkiego nurka na EU do 1.3200 i odbiją? (koniec miesiąca)
Czort jeden wie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
raczej na rynki wschodzące, te które nie rosły zbytnio od 2009, inwestorzy mają tendencję do szukania większych zwrotów, a nagromadzenie inwestorów przy np bux-ie powoduje że fala wzrostowa ma tak duże nasilenie że minimalizuje ryzyko fali spadkowej, innymi słowy, jak jest napływ kapitału na jakiś rynek to ryzyko spadku malejeCiapul pisze:a gdzie ten kapitał popłynie ? na lokaty za 1%, czy może na giełdy które są na szczytach ?ZielonaMgielka pisze:Brak QE to odplyw kapitalu z obligacji ->mniejsza podaz na USD
Ostatnio zmieniony 30 sie 2013, 11:29 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
Ile razy juz tak bylo ze na koniec miesiaca bylo powolne opadanie nawet w ostatni dzien a po wejsciu amerykanow 250 p w gore. Mam jakies nieodparte wrazenie patrzac na dzienne swieczki na edku i kablu ze tak wlasnie dzis bedzie.Kundziu pisze:Witajcie.
Czort jeden wie.
Wczoraj próbowałem ale SL zaliczyłem dzisiaj tez spróbuję taki scenariusz jest bardzo prawdopodobnyKusus pisze:Ile razy juz tak bylo ze na koniec miesiaca bylo powolne opadanie nawet w ostatni dzien a po wejsciu amerykanow 250 p w gore. Mam jakies nieodparte wrazenie patrzac na dzienne swieczki na edku i kablu ze tak wlasnie dzis bedzie.Kundziu pisze:Witajcie.
Czort jeden wie.
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Obyś się mylił szkoda mojej eseczki by mi było.Kusus pisze:Ile razy juz tak bylo ze na koniec miesiaca bylo powolne opadanie nawet w ostatni dzien a po wejsciu amerykanow 250 p w gore. Mam jakies nieodparte wrazenie patrzac na dzienne swieczki na edku i kablu ze tak wlasnie dzis bedzie.Kundziu pisze:Witajcie.
Czort jeden wie.
Co prawda i tak wydaje mi się że ten spadek to już pod QE jest i raczej poziomu 1.34 szybko nie zobaczymy chyba ze USA nie przykręci kraniku to edward poszybuje na wyższe poziomy...
Co do Syrii to Obama sam rok temu powiedział że jak ktoś użyje broni chemicznej to jego wojska się tam pofatygują - w Syrii jest ropa