DayTrading: Piątek 30.08.2013
Re: DayTrading: Piątek 30.08.2013
http://www.forexlive.com/blog/2013/08/3 ... iry-today/
duze opcje UJ/USD na 98 wiec sadze ze bedziemy dzisiaj oscylowac wokol tej wartosci
duze opcje UJ/USD na 98 wiec sadze ze bedziemy dzisiaj oscylowac wokol tej wartosci
o qur..... ale kóltóra ja pierKusus pisze:Ile ty masz lat? Wiesz ze w internecie drukowane litery oznaczaja krzyk i brak dobrego wychowania?pkubiu pisze:KTO KUPUJE UJ ZA 97,80 CZY RACZEJ JESZCZE NIZEJ?
Moglbys pisac normalnie czy nie?
- ZielonaMgielka
- Maniak
Skad takie wnioski?Ciapul pisze:jeżeli chodziło o ograniczenie qe to tak - ograniczenie skupu obligacji - odpływ kapitału z obligacji - napływ kapitału w surowcepkubiu pisze:pODOBNO ODRAICZENIE qe3 TO NAPŁYW KAPITAŁU NA SUROWCE - POPRAWNA TEZA?
Brak QE to odplyw kapitalu z obligacji ->mniejsza podaz na USD ale co to ma wspolnego ze surowcami?
Skąd bierzecie te wieści ? Są jakieś specjalne strony z codziennym uzupełnianiem wieści ze świata ?
jak bys grał tak jak ja w pracy pod wzrokiem kierownika to byś ciekawe czy paczył na caps lock!!!Kusus pisze:Ile ty masz lat? Wiesz ze w internecie drukowane litery oznaczaja krzyk i brak dobrego wychowania?pkubiu pisze:KTO KUPUJE UJ ZA 97,80 CZY RACZEJ JESZCZE NIZEJ?
Moglbys pisac normalnie czy nie?
I.usd na konkretnym oporze. Jak przebije to spadany z edziem na 1.32 a raczej tak sie stanie na moj gust.
chciwość jest dobra
http://pl.investing.com/economic-calendar/Sp00n pisze:Skąd bierzecie te wieści ? Są jakieś specjalne strony z codziennym uzupełnianiem wieści ze świata ?
AF ci nic nie znane wykresy to tylko kierunki nastrojów!!- oBudz się? bo zginieszSp00n pisze:Skąd bierzecie te wieści ? Są jakieś specjalne strony z codziennym uzupełnianiem wieści ze świata ?
chciwość jest dobra
- atlanticos
- Maniak
dziś będzie konkretne rozkorelowanie na wszystkich parach bo koniec miesiąca i świeczki MN będą wykrecac po swojemu...
eurpln - projekcja z wczorajszego popołudnia - interwał H4 - możemy się na 4 w 3(C) cofnąc trochę niżej niż na wykresie (wierzchołek 1 w 3), a potem dokończenie 3(C) wg mnie
eurpln - projekcja z wczorajszego popołudnia - interwał H4 - możemy się na 4 w 3(C) cofnąc trochę niżej niż na wykresie (wierzchołek 1 w 3), a potem dokończenie 3(C) wg mnie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
no to będzie się działo.....atlanticos pisze:dziś będzie konkretne rozkorelowanie na wszystkich parach bo koniec miesiąca i świeczki MN będą wykrecac po swojemu...
witam!
na godzinowym kangurze trójkąt?
na godzinowym kangurze trójkąt?
Brak zysków to jeszcze nie strata.