Przez godzinę range kilkanaście P, co im się stało

Czyżby jednak UP???
Nie liczyłbym na to, wykres H4, na edku wybiło z kanału na południe.maassk pisze: ja tylko czekam az zrobią co swoje i strzał do góry na edku
im więcej analityków tak twierdzi tym większa rzeź będzie bo wyjście dołem spowodowało że wszyscy się zapakowali w S jak TIR na Świecku... 1.32 to maks co możemy zrobić, a potem (a może nawet bez testu 1.32) lecimy na retest wybitego klina przy 1.34xantiros pisze:Nie liczyłbym na to, wykres H4, na edku wybiło z kanału na południe.maassk pisze: ja tylko czekam az zrobią co swoje i strzał do góry na edku
A z fundamentów, to coraz więcej analityków twierdzi ze w razie ataku na Syrię, USD się umocni.
Cały pic polega na tym, iż niekiedy większość ma rację, takie cuda na fx widziałem już, jak na razie wykres h4,d1 wskazuje mocno na południe.atlanticos pisze:im więcej analityków tak twierdzi tym większa rzeź będzie bo wyjście dołem spowodowało że wszyscy się zapakowali w S jak TIR na Świecku... 1.32 to maks co możemy zrobić, a potem (a może nawet bez testu 1.32) lecimy na retest wybitego klina przy 1.34xantiros pisze:Nie liczyłbym na to, wykres H4, na edku wybiło z kanału na południe.maassk pisze: ja tylko czekam az zrobią co swoje i strzał do góry na edku
A z fundamentów, to coraz więcej analityków twierdzi ze w razie ataku na Syrię, USD się umocni.
poniżej wykres H4... Jakbyś był tak miły i pokazał mi gdzie na nim widzisz to mocne południe... bo ja niestety chyba ślepy jestem... może jakiś sygnał mówiący o zmianie trendu... ja takiego nie widzę na obecną chwilę... oczywiście wiesz kiedy trend jest wzrostowy a kiedy spadkowy i co to jest korekta?xantiros pisze: jak na razie wykres h4,d1 wskazuje mocno na południe.
ależ oczywiście ze nie wiem.atlanticos pisze:oczywiście wiesz kiedy trend jest wzrostowy a kiedy spadkowy i co to jest korekta?![]()
![]()