przyhamował na linii trendu teraz, zobaczymy czy sie wyrwie w góreCiapul pisze:zobaczymy jak sie edek zachowa na LT D1 - do trzech razy sztuka ?
DayTrading: Czwartek 29.08.2013
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Czwartek 29.08.2013
Wyjście dołem z inside bara na 4 godzinnym ma znaczenie? Czy liczy się głównie z dzinnego? Przebicie 1.33, chyba lecimy w dół 1.32. Po południu podobno dobre PKB z USA

a skąd to "podobno" ?
intuicja - Kobiecazypon pisze:a skąd to "podobno" ?
Cześć wszystkim,
Z mojego punktu widzenia edek na dziś południe, aczkolwiek nie wiem jak zamierza się zachować jak wejdą dane.
Kolejnie, kabel, cóż tutaj ciężka sytuacja, jeśli przebije 1.5490 - 5485 to południe jak najbardziej, dlaczego ? długa świeca spadkowa ma cień który wyznacza w tym przypadku opór.
Ujek 98.35 gram longa.
PS. jeśli ktoś lubi ryzyko to teraz jest dobre miejsce na L na edku
Z mojego punktu widzenia edek na dziś południe, aczkolwiek nie wiem jak zamierza się zachować jak wejdą dane.
Kolejnie, kabel, cóż tutaj ciężka sytuacja, jeśli przebije 1.5490 - 5485 to południe jak najbardziej, dlaczego ? długa świeca spadkowa ma cień który wyznacza w tym przypadku opór.
Ujek 98.35 gram longa.
PS. jeśli ktoś lubi ryzyko to teraz jest dobre miejsce na L na edku
Cierpliwość popłaca.
Haha. Nie pamiętam już teraz dokładnie, bo to z tydzień temu było czytane. Opinia analityka, dlatego pisze "podobno".Bemowo1 pisze:intuicja - Kobiecazypon pisze:a skąd to "podobno" ?
Ale powiedzcie mi mądrzy tu ludzie czy wyjście z inside bara ma znaczenie na godzinowych, czy głównie na dziennym ?
sorry ja nie pomogę,sonia123 pisze: Ale powiedzcie mi mądrzy tu ludzie czy wyjście z inside bara ma znaczenie na godzinowych, czy głównie na dziennym ?
Uważam, ze kwestia kierunku na edku jest otwarta. Wprawdzie wystąpiło przebicie LT jednak nie jest ono jeszcze potwierdzone a kurs wcale daleko od LT nie poszedł...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
-
- Gaduła
Ciapul pisze:Uważam, ze kwestia kierunku na edku jest otwarta. Wprawdzie wystąpiło przebicie LT jednak nie jest ono jeszcze potwierdzone a kurs wcale daleko od LT nie poszedł...
czyżby wybicie "FAKE" poza LT ?
okaze sie o 10
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...