DayTrading: Wtorek 27.08.2013
Re: DayTrading: Wtorek 27.08.2013
DziękiCiapul pisze:kurs musi przestać ujemnie korelować z kangurem, bo jak dolar sie umocni przy obecnej korelacji to euraud poleci w górę mimo ze edek bedzie lecial w dół a to dzieje się przy gwałtownych ruchach edka jak np teraz.Butterfly pisze: Pytanie tylko co musi się wydarzyć żeby ten scenariusz zaczął się realizować?
czyli jak je.... na edku porządnie to wtedy na euraud tez, jak sie bedzie edek osuwal to nic z tego

Brak zysków to jeszcze nie strata.
Osobiście uważam że za wcześnie, ale...<°)))))>< pisze:Super dobrałem L na edku
rynek zweryfikyje

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
greckiej tragedii ciąg dalszy...
http://www.zerohedge.com/news/2013-08-2 ... march-2010
a lato się kończy, turyści pojadą sobie, znudzeni grecy nie będą mieli co robic i znowu się mogą dymy zaczac na ulicach...
http://www.zerohedge.com/news/2013-08-2 ... march-2010
a lato się kończy, turyści pojadą sobie, znudzeni grecy nie będą mieli co robic i znowu się mogą dymy zaczac na ulicach...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
do tego ben zakeci kurek a merkel przegra wybory i mamy edka na na poziomie z 2001 rokupedro pisze:a lato się kończy, turyści pojadą sobie, znudzeni grecy nie będą mieli co robic i znowu się mogą dymy zaczac na ulicach...

-- Dodano: wt 27-08-2013, 10:36 --
... chyba mnie troche poniosło

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
trochęCiapul pisze:do tego ben zakeci kurek a merkel przegra wybory i mamy edka na na poziomie z 2001 rokupedro pisze:a lato się kończy, turyści pojadą sobie, znudzeni grecy nie będą mieli co robic i znowu się mogą dymy zaczac na ulicach...
-- Dodano: wt 27-08-2013, 10:36 --
... chyba mnie troche poniosło

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Co kiwi dobieraliście L?
Ja dobrałem rynek zweryfikuje

W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

Ja będę szukał sygnału na L ok 0,772<°)))))>< pisze:Co kiwi dobieraliście L?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
euraud - objecie bessy
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
nzd/usd h4...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".