syria i umacnianie dolka?.. who knows?Głupol pisze:co to jest dane jak malina i taki nurrr edka
DayTrading: Wtorek 27.08.2013
Re: DayTrading: Wtorek 27.08.2013
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Ja teraz też na 1.3337Głupol pisze:taaaa ja tez szkoda tylko ze załapałem longa
Niewiem czy nie za wcześnie
Człowiek, który nie robi błędów, zazwyczaj po prostu nic nie robi.
Piękna zmyła...Rhass pisze:O to właśnie chodziGłupol pisze:co to jest dane jak malina i taki nurrr edkaJa takie rajdy uwielbiam
atak 1,3330
edkowi się pomyliło zaraz zrobi V 
kurs musi przestać ujemnie korelować z kangurem, bo jak dolar sie umocni przy obecnej korelacji to euraud poleci w górę mimo ze edek bedzie lecial w dół a to dzieje się przy gwałtownych ruchach edka jak np teraz.Butterfly pisze: Pytanie tylko co musi się wydarzyć żeby ten scenariusz zaczął się realizować?
czyli jak je.... na edku porządnie to wtedy na euraud tez, jak sie bedzie edek osuwal to nic z tego
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Ciekawe czy do 1.33 dojedziemy jeszcze 
Człowiek, który nie robi błędów, zazwyczaj po prostu nic nie robi.
W zeszłym tygodniu zostałem z hedgem, L na 1,3390 i S na 1,335 (otwartya po danych FOMC)
Pierwszy raz zastosowałem hedga zamiast SL i jestem bardzo zadowolony z rezultatów.
L zamknięte po IFO z, S zamknięte przed chwilą, nawet wyszedłem na +.
Reasumując, hedge wydaje się lepszym rozwiązaniem od SL, o czym pisał tez kiedyś Atlanticos.
Przy hedgu wyniki co prawda dalej na minusie, ale masz kilka dnia na przemyślenia i mądre zamknięcie pozycji.
Pierwszy raz zastosowałem hedga zamiast SL i jestem bardzo zadowolony z rezultatów.
Reasumując, hedge wydaje się lepszym rozwiązaniem od SL, o czym pisał tez kiedyś Atlanticos.
Przy hedgu wyniki co prawda dalej na minusie, ale masz kilka dnia na przemyślenia i mądre zamknięcie pozycji.
- zastapmnie
- Pasjonat

wyniki na minusie, ale niekoniecznie na obu pozycjach, czasem nawet bilans wychodzi na plus:)Marcin30 pisze:W zeszłym tygodniu zostałem z hedgem, L na 1,3390 i S na 1,335 (otwartya po danych FOMC)
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
to zrobil londynek czyszczenie
pod lepsze dane