Kimkolwiek pisze:ta lka tak srednio Ci na edku wyszla co? jakie miales poczatkowe depo?
No witam ciekawskich

Jestem i żyję.
Depo miałem na początku Lipca 11700 i ostatni mój wpis był dawno wiem... pisałem chyba o S na 1.3255 - otworzyłem wtedy 3 eski ale zamknąłem ze stratą chyba to było jakieś -625 złotych. Zamykałem wszystko bo trafiła mi sie mega okazja na którą właśnie zbierałem kase
Bo jak się mówi BEZ GWIAZDY NIE MA JAZDY

hehe no i trzeba było wypłacić wszystko niecałe 28K... prawie.
Nie byłem aktywny bo właśnie trzeba było zająć się zwiedzaniem okolic Trójmiasta nowym(używanym) autkiem.
Na koncie zostało 2500zł i tylko w wolnej chwili coś tam ciułałem po kilka-kilkanaście złotych. ale to nie warto było nawet tego pokazywać.
Zacznę aktywować dziennik od początku września bo idzie nowy cel. Teraz staram się nazbierać jak da radę na tzw. wkład własny na mieszkanie
Teraz czekam na wypłatę i będziemy startować hmm... Aktualnie stan konta to chyba 3038 zł. więc dodam jeszcze jakieś 600-700 z wypłaty i tak będę robił co miesiąc, aby zwiększać stan konta, czyli teoretyczny start z depozytem około 3700zł. No więc zobaczymy.. na razie układam sens obracania pozycjami... teoretycznie bezpiecznie będzie obracaniem 0.03 lota na pozycję i zwiekszaniem wartości o 0.01 co jakieś 1200-1500 zł.
Jak do końca roku będę miał ponad 10.000 zł to dla mnie będzie wielki sukces

od tego poziomu na nowy rok będzie można już myślę spokojnie utrzymywać miesięczny bilans 2000-4000zł ale to przypuszczenia.
Pozdrawiam wszystkich
aha.. coś w kościach czuję, że jeszcze może edek pierdyknąć nowy szczyt ponad 1.345 zanim poważnie zjedziemy... jestem po stronie atlanicosa na chwilę obecną