W co zainwestować?

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.

Jaką inwestycję wybrać?

Lokata bankowa
4
13%
Obligacje skarbowe
1
3%
Obligacje korporacyjne
1
3%
Akcje
5
17%
Fundusz inwestycyjny
2
7%
Polisa inwestycyjna
2
7%
Forex
15
50%

Liczba głosów: 30

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Re: W co zainwestować?

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

andy11 pisze:widze ze wszyscy ci doradzaja jak profesorowie... :mrgreen:

a ja ci powiem jak zwykly spekulant .... wystarczylo kupic Monarii w Styczniu 2013 i do dzisiaj bys mial 483 % zysku na plus... takich spolek jest wiecej na warszawskiej szulernii... :mrgreen:
Ale kolega nie szuka od stycznia tylko od miesiaca. To jest tak jakbys mu polecil zainwestowanie w akcje Coca Cola w latach 7tych. Czyli po fakcie. Chlopak szuka czegos na teraz...
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Re: W co zainwestować?

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

MajorGC pisze:
andy11 pisze:widze ze wszyscy ci doradzaja jak profesorowie... :mrgreen:

a ja ci powiem jak zwykly spekulant .... wystarczylo kupic Monarii w Styczniu 2013 i do dzisiaj bys mial 483 % zysku na plus... takich spolek jest wiecej na warszawskiej szulernii... :mrgreen:
Ale kolega nie szuka od stycznia tylko od miesiaca. To jest tak jakbys mu polecil zainwestowanie w akcje Coca Cola w latach 7tych. Czyli po fakcie. Chlopak szuka czegos na teraz...
hahaha ....
podalem tylko jeden z przykladow jakie daje mozliwosci nasza rodzima szulernia ...
a jest ich o wiele wiecej....

a ze "chlopak" jak to napisales szuka czegos na teraz to ja powiem tak : niech szuka ... :mrgreen:
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

ODPOWIEDZ