Ale kolega nie szuka od stycznia tylko od miesiaca. To jest tak jakbys mu polecil zainwestowanie w akcje Coca Cola w latach 7tych. Czyli po fakcie. Chlopak szuka czegos na teraz...andy11 pisze:widze ze wszyscy ci doradzaja jak profesorowie...![]()
a ja ci powiem jak zwykly spekulant .... wystarczylo kupic Monarii w Styczniu 2013 i do dzisiaj bys mial 483 % zysku na plus... takich spolek jest wiecej na warszawskiej szulernii...
W co zainwestować?
Re: W co zainwestować?
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
Re: W co zainwestować?
hahaha ....MajorGC pisze:Ale kolega nie szuka od stycznia tylko od miesiaca. To jest tak jakbys mu polecil zainwestowanie w akcje Coca Cola w latach 7tych. Czyli po fakcie. Chlopak szuka czegos na teraz...andy11 pisze:widze ze wszyscy ci doradzaja jak profesorowie...![]()
a ja ci powiem jak zwykly spekulant .... wystarczylo kupic Monarii w Styczniu 2013 i do dzisiaj bys mial 483 % zysku na plus... takich spolek jest wiecej na warszawskiej szulernii...
podalem tylko jeden z przykladow jakie daje mozliwosci nasza rodzima szulernia ...
a jest ich o wiele wiecej....
a ze "chlopak" jak to napisales szuka czegos na teraz to ja powiem tak : niech szuka ...

"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...